Michi de la Suie Paparude a suferit un infarct in timpul unui concert sustinut la Timisoara! Artistul este in coma

Mihai  „Michi” Campineanu (foto, in dreapta), liderul formatiei Suie Paparude, se afla in stare grava la spital, dupa ce s-a prabusit ca secerat cand a coborat de pe scena festivalului Re:freshTM – un sir de concerte de muzica electronica organizate in premiera la Timisoara in acest week-end, informeaza, in exclusivitate, opiniatimisoarei.ro.

Mihai Campineanu, in varsta de 40 de ani, a cazut la pamant, imediat ce trupa Suie Paparude si-a incheiat evolutia. Michi le-a spus colegilor ca are dureri puternice in piept, iar in secunda imediat urmatoare s-a prabusit pe podeaua salii din hala Fructus de pe Gheorghe Lazar unde avea loc show-ul noaptea trecuta.

In scurt timp,  un echipaj SMURD a venit in cea mai mare graba la hala si l-a preluat pe Mihai Campineanu. Medicii l-au transportat la Spitalul Municipal Timisoara, unde doctorii de la urgente s-au chinuit sa il resusciteze. Potrivit acestora, Miki de la Suie Paparude a suferit un infarct.

In cursul diminetii de duminica, cantaretul, aflat in coma, a fost transferat de la Clinicile Noi la Institutul de Boli Cardio-Vasculare de la Padurea Verde acolo unde se afla la sectia de Terapie Intensiva.

“De vina sunt stresul si oboseala. Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara. S-a stresat mult si cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o tot aici in concert la Timisoara. Era foarte foarte obosit“, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro colegul de la Suie Paparude, Mihai Dobre.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro, iconcert.ro