MICKEY ROURKE, DEPENDENT DE CHIRURGIE PLASTICA! Ce OPERATIE vrea sa-si FACA

 Actorul american Mickey Rourke, care a fost si boxer profesionist pentru o vreme, va continua, la cei 62 de ani ai sai, sa-si modifice fizionomia, scrie luni ziarul belgian ‘Le Soir’, subliniind ca se prefigureaza o operatie estetica, mult mai complexa decat precedentele suferite de acest artist ‘cu o mie de fete’.

‘O bucata de os prelevata din zona soldului ii va fi grefata pe maxilarul superior, pentru a i se efectua apoi noi implanturi dentare’, a informat o sursa citata de ‘New York Post’, care a adaugat ca ‘medicii ii vor lua cartilaj de pe o coasta pentru a-i construi un nou nas’.

CITESTE SI: ZILE GRELE pentru SAM SMITH! CANTARETUL are nevoie de OPERATIE

Cunoscut pentru rolurile sale in filme de actiune si drama, Mickey Rourke a explicat ca va incerca sa repare ‘distrugerile’ suferite de chipul sau din cauza pumnilor primiti in ringul de box.

El a fost insa contrazis categoric de un jurnalist de la publicatia americana mentionata, Richard Johnson, care a urmarit o mare parte din meciurile actorului si a spus ca aceasta ‘nu a fost niciodata atins la figura’.

CITESTE SI: Sunt CELE MAI DORITE FEMEI din lume, dar NU SUNT BUNE LA PAT! 

De fapt, Mickey Rourke este ‘dependent de chirurgie (estetica). Se trezeste dimineata, se uita in oglinda si nu-i place catusi de putin ce vede’, a comentat o alta sursa, nenominalizata.

Sursa foto www.hayslettw.sourceforge.net