Microsoft ii apreciaza pe romani: Sunt profesionisti si au urcat repede scara ierarhica

Microsoft a angajat, in ultimii ani, o multime de romani. Rezultatul a fost mai mult decat satisfacator . “Romanii care muncesc la Microsoft sunt foarte talentati”, spune Marius Filipas, responsabil pentru serverele din tara noastra ale companiei americane.

Jumatate din piata de IT din Romania foloseste  tehnologia Microsoft, a mai spus Filipas, care anunta ca firma americana este tot timpul conectata cu nevoile si cerintele clientilor romani. Conform actmedia.eu, peste 400 000 firme din tara noastra folosesc tehnologie de la Microsoft.

Romanii sunt foarte apreciati de Microsoft, iar exemplele in acest sens sunt numeroase. Multi conationali care lucreaza in companie au avansat foarte repede, a punctat reprezentantul gigantului IT in tara noastra.

“Unul dintre produsele romanesti integrate in tehnologia Microsoft este solutia  antivirus achizitionata de la Gecad in urma cu putin timp. Este un produs romanesc. Iar unul dintre criteriile pe care compania s-a bazat cand l-a cumparat a fost numarul mare de romani care lucreaza acolo. Romanii care muncesc la Microsoft sunt foarte talentati”, a punctat Filipas.

“Romanii de la Microsoft ocupa o pozitie importanta la nivel mondial. Ei conduc proiecte importante. Iar piata IT din aceasta tara este o miza strategica pentru Microsoft”, a mai spus reprezentantul companiei.