MICROSOFT, veste buna pentru fani! Schimbarea mult asteptata se va petrece curand. FOTO

Veste buna de la MICROSOFT! Din cate se pare, compania fondata de Bill Gates se pregateste sa ofere un nou update la WINDOWS 8, care va aduce o imbunatatire asteptata de mult timp. Mai precis, dupa ce a readus butonul de START, acum MICROSOFT se pregateste sa ofere intregul MENIU START.

Acest nou update va veni in August, scrie The Verge, iar printre alte noutati se numara si “vechiul” MENIU START. Sursa citata mai noteaza ca meniul va fi destul de asemanator cu cel pe care utilizatorii il cunosc de la WINDOWS 7, insa este posibil sa existe si cateva tile-uri pe marginea lui.

Citeste si: WINDOWS PHONE 8.1 ESTE OFICIAL. IATA LA CE SA TE ASTEPTI. FOTO

Pe langa MENIUL START, o parte din aplicatiile de pe noua interfata moderna a lui WINDOWS 8 vor putea rula si din modul desktop. In acest fel, utilizatorul nu va mai trebui sa schimbe intre cele doua moduri de lucru. Totodata, despre toate aceste caracteristici s-a spus ca vor face parte din noul WINDOWS 9 pe care MICROSOFT planuieste sa il lanseze anul viitor, in 2015, insa acum se pare ca termenul a fost devansat.

POVESTEA CELEI MAI FAIMOASE POZE DIN LUME. VIDEO

Sursa foto: theverge.com, winbeta.org