Micuțu’ și Roxana Vancea l-au tăvălit Mihai Bendeac într-un mare fel! Glumele porcoase n-au lipsit

Cei mai buni stand-up comendianți din România au făcut mișto de Mihai Bendeac într-un mare fel, dar la final și-a luat și el revanșa. Micuțu și Roxana Vancea și-au bătut joc grav de Bendeac! Unii dintre cei mai buni comendianți din România au participat zilele trecute la roast-ul lui Mihai Bendeac. Actorul a fost efectiv făcut praf de unii dintre cei mai buni prieteni dar și de o serie de comedianți care nu știau prea mare lucru despre el.

Glumele au fost extrem de porcoase și Bordea sau Dan Badea nu s-au dat deloc înapoi de la a folosi un limbaj extrem de licențios. A fost prezența și Roxana Vancea, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, fiind și ea ținta multor glume foarte dure. La finalul evenimentului caritabil Mihai Bendeac a anunțat că face și un cadou Spitalului de Oncologie, donând pagina lui de Facebook cu peste 1 milion de fani spitalului pentru a comunica problemele pe care le au.

Codin Maticiuc despre Bendeac:

“Nu pot să fac eu mișto de Mihai Bendeac. Ce pot să zic de el? Că se da hipster, dar umblă cu asistente tv? Păi tocmai io să arunc prima piatră, n-am cum io. Că e îndrăgostit de curu lui în oglindă, păi tocmai Poponeț să vorbească despre treaba asta? N-are cum. Toată țara știe că este un actor senzațional, un actor minunat, chiar dacă singurul regizor care îi dă să joace este Mihai Bendeac.”

Citește și: CUM ARĂTA MIA KHALIFA ÎN ADOLESCENŢĂ, ÎNAINTE DE A DEVENI SUPERSTAR PORNO. FOTO ÎN ARTICOL

Roxana Vancea despre Bendeac:

“M-a sunat Micuțu într-o zi și m-a întrebat “Băi Roxana ai chef să te piși puțin pe Bendeac?”. I-am zis că am mai făcut treaba asta, plus că lui îi și place, așa că a insistat, așa că am venit. Deși toată lumea știe că este un depresivo-maniac, greu de suportat. Eu l-am înghițit… de mai multe ori. La un moment dat, Mihai a încercat să reinventeze relația noastră așa că mi-a propus să aducem o a 3-a persoană în dormitor, un bărbat. Am acceptat, dar am fost folosită doar pe post de cameraman.”

Vancea nu l-a iertat nici pe Micuțu: “Micuțu are haz cât am eu celulita, tu n-ai de unde să știi că nu te-ai aflat printre aia mulți.”

Micuțu despre Mihai Bendeac: “Mihai are foarte mulți prieteni pe care i-a abandonat. A plecat acum ceva timp de la Mondenii pentru bani în plus la Antena fără să știe nimeni, spunându-le foștilor colegi că merge până la baie să se cace. Și s-a ținut de promisiune pentru că ce a făcut după a fost un căcat.”

Mihai Bendeac a răspuns și el tuturor glumelor: “Pe Codin Maticiuc înainte să-l cunosc aveam impresia că este o beizadea de bani gata și un mare cocalar, apoi l-am cunoscut și brusc am căpătat un foarte mare respect…în intuiția mea, pentru că s-a dovedit a fi așa. Noi ne-am adunat aici cu toții pentru că vrem să-ți spunem cu toții, într-o singură voce, într-un singur glas, N-AI TALENT! Nu mai încerca să fii actor. Oprește-te! Dacă în țară asta ar exista zmeura de aur, tu ai primi toată tufa, atât de prost actor ești!”

“Tu Roxana Vancea chiar ai fost un invitat special în viața mea. O să te iubesc toată viața mea. Și a venit momentul să-ți pun o întrebare… (a coborât în genunchi că la o cerere în căsătorie) Tu te f&*i cu Maticiuc, nu? Oricum te voi iubi toată viața mea că ai fost mereu aproape de mine în momentele grele și… sugi și p*&^ foarte bine!”

Sursă foto: cancan.ro