Mihaela Radulescu a facut sex virtual. Vezi cine declara asta!

Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu inca nu a scapat de “hartuitorul de pe Facebook”. Acum cateva saptamani, diva il acuza pe Daniel Constantin, un admirator online de-al sau, ca i-a escrocat pe cativa prieteni de bani. Barbatul a facut astazi declaratii incendiare despre legatura sa cu Mihaela Radulescu.

Constantin sustine ca intre el si diva de Monaco a fost o relatie. Una virtuala, in care Raduleasca si -a declarat iubirea si chiar a ajuns la orgasm!

“Povestea a inceput printr-un mesaj pe care i l-am trimis Mihaelei. Vazusem un pamflet facut de cei de la Catavencii, legat de cearta Mihaelei cu Teo. Ea era numita in fel si chip, lucru care mi-a lasat un gust amar. I-am trimis un mesaj fara sa stiu ca vreodata il va citi, fara sa am nici cea mai vaga idee ca de la mesajul ala se va ajunge la ce s-a ajuns.

O certam intr-un fel, pentru ca intotdeauna am avut o imagine foarte buna despre ea ca femeie, ca om de televiziune, ca formator de opinie. In final ii spuneam sa ramana in continuare un model pozitiv, femeia prin excelenta, model pentru tinerele din Romania “, a declarat Daniel Constantin pentru ele.ro.

Mihaela i-ar fi raspuns si de aici a inceput o poveste de iubire, in toata regula, desfasurata pe internet.

“A fost o relatie, dar nu as numi-o virtuala. Mediul in care s-a petrecut este virtual, insa ea si eu, suntem persoane reale, care comunicau prin intermediul calculatorului, telefonului, sms. Natura discutiiilor era la fel de reala, povesti despre viata, despre probleme, apoi mici flirturi.. care ulterior au devenit din ce in ce mai serioase. Declaratii de dragoste, prietenie, respect. Te iubesc-uri zilnic si mi-e dor de tine”, a dezvaluit Daniel.