Mihaela Radulescu avea servitori, desi s-a plans ca nu duce viata altor sotii de milionari

Mihaela Radulescu este cunoscuta ca fiind o vedeta fara fite, insa desi s-a plans, dupa divort, ca nu a dus viata altor sotii de milionari, se pare ca situatia a fost alta. Surse citate de Wowbiz sustin ca Mihaela Radulescu avea servitori la vila din Izvorani, in special la petrecerile private organizate cu sotul sau, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. 

Partea buna este ca, desi nu se ocupa de indeletnicirile casnice, Mihaela isi trata servitorii cu multa modestie. Mancarea era comandata la restaurante cu greutate din Capitala, iar angajatii erau selectati atent din randul celor mai priceputi.

“De cele mai multe ori, invitatii erau serviti de ospatari de la Casa Doina, considerati cel mai bine pregatiti. Acestia erau platiti pentru a se ocupa de tot ce tinea de petrecere! Mihaela era o doamna in toata regula, se cunoastea ca este sotie de milionar! Insa, nu avea fite, se comporta foarte frumos si ii trata pe toti cu respect, fara sa-i pese de statutul social”, a povestit pentru Wowbiz un apropiat al fostului cuplu.

Mihaela Radulescu avea angajati si pentru treburile casnice, precum curatenie sau intretinerea curtii.

Foto: reportervirtual.ro