MIHAELA RADULESCU, momente dramatice. Tatal sau a MURIT la sfarsitul saptamanii

MIHAELA RADULESCU trece prin moment dramatice dupa ce tatal sau, Florin Tiganu, s-a stins din viata duminica, in urma unei suferinte indelungate.

Vedeta de abia s-a intors dintr-o vacanta cu rulota prin Spania si sudul Frantei, iar acum se pregateste de inmormantare. Vestea a fost confirmata de reprezentantii MIHAELEI RADULESCU, potrivit realitatea.net, care citeaza click.ro.

Chiar daca MIHAELA RADULESCU s-a mutat la Monte Carlo de mai multi ani, distanta nu a afectat deloc nu relatia dintre tata si fiica sau cea de bunic-nepot. “Ma vad foarte des cu Mihaela si cu Ayan. Vin ei in Romania, dar si eu merg destul de des la ei”, a marturisit Florin Tiganu, surprins cu ceva timp in urma la un eveniment in Capitala.

Citeste si: Ludovic Orban, in DOLIU. Tatal sau a murit

MIHAELA RADULESCU povestea, de altfel, in urma cu ceva timp despre tatal ei ca a fost un parinte foarte strict, dar ca tocmai de aceea il iubea atat de tare. “Tata a fost singurul care se mai impotrivea acestui rasfat general. Fiind un tip foarte sportiv, dorea sa ne creasca si pe noi in acelasi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. In plina iarna, pe gerurile cele mai crancene, tata ne scotea, pe mine si pe frate-miu, sa alergam in picioarele goale prin zapada. Moment in care toate bunicile si strabunicile lesinau”, isi amintea ea intr-un interviu pentru Formula AS. Profesorul Florin Tiganu suferise deja doua infarcturi.

Citeste si: TATAL LUI GICA POPESCU A MURIT! Primul GEST al “BACIULUI” din INCHISOARE!

Sursa foto: romaniatv.ro