MIHAELA RADULESCU, poze DE INFARCT in costum de baie! ARATA INCREDIBIL! Foto in articol

mihaela radulescu dezbracata

Mihaela Radulescu este una dintre vedetele de la noi care face furori cu trupul ei tonifiat si bine lucrat, cu toate ca este mama si are 45 de ani.

Vedeta are grija la alimentatie, desi nu se infometeaza, si face sport in mod regulat, pentru a arata atat de bine. si pentru ca are cu ce sa se laude, Raduleasca nu rateaza nici o ocazie sa isi etaleze formele. Aflata la mare, ea a postat doup fotografii in costum de baie, in care arata incredibil de bine. Ea a scris li un text prin care incearca sa isi incurajeze pe amicii virtuali sa aleaga un stil de viata sanatos.

CITESTE SI: SCANDALUL in care a fost implicata LIDIA BUBLE cu RAZVAN SIMION a propulsat-o pe PIATA MUZICALA. Cat CASTIGA vedeta

”Prima poza e ….vedere de la Mare, cu ganduri bune, catre toti cei interesati !:) A doua poza e doar ca sa va aduc aminte ca am 45 de ani si fac sport zilnic, mananc sanatos si controlat si incerc sa nu-mi irosesc viata si tineretea (credeti-ma, buletinul e o tampenie, in suflet e varsta reala !) cu nimic din ce mi-ar intuneca zambetul. Ma bazez cel mai mult pe …iubire, in absolut toate directiile – de la aceea pentru mine insami si cei foarte apropiati, pana la cei care ma inspira, fie si de la mare distanta, dar si pe grija permanenta de a-mi umple timpul vietii cu exact ceea ce are valoare, greutate in timp si gust imbatator…. Nici nu va imaginati ce gusturi si arome are viata, cand o consumi cu capul imbratisat de suflet…”, a scris Raduleasca pe Facebook.

CITESTE SI: IMAGINE INCENDIARA cu IRINA SHAYK. Rusoaica s-a DEZBRACAT din nou! Foto in articol

Sursa www.libertatea.ro