Mihaela Radulescu s-a fotografiat in fundul gol in bucataria iubitului ei! Vezi FOTO

Mihaela Radulescu nu inceteaza sa-si socheze fanii! Dupa ce in urma cu cateva saptamani, iubitul ei, Felix Baumgartner, a postat pe pagina lui de Facebook o poza in care este surprins in timp ce serveste masa de pe spatele fostei realizatoare tv , de aceasta data a venit randul Mihaelei sa le arate amicilor sai virtuali  ce inseamna, in viziunea ei, o masa de 5 stele!

Vedeta s-a fotografiat in timp ce ii pregatea iubitului ei “o omleta cu de toate”, imbracata doar intr-o pereche de chiloti tanga!

CITESTE SI: Mihaela Radulescu pusa la zid din nou: “A imbratranit urat si a esuat lamentabil”

Anticipand avalansa de comentarii rautacioase, Mihaela a tinut sa le transmita un mesaj celor care nu se mai satura sa ii critice stilul de viata:”Precizez, pentru aia mai subrezi la minte, ca aceasta omleta i-a fost dedicata barbatului meu, in bucataria lui, cand eram singuri acasa, fara copil. Si a fost un mic dejun…de 5 stele, ceea ce va doresc si voua, daca veti reusi vreodata sa renuntati la basmaua de pe creier”.

Nu este prima data cand Mihaela starneste controverse din pricina unei postari cu tenta sexuala. “In Romania, varsta mea e trecuta deja in loja senectutii. Jeez, am 45 de ani si dimineata am avut un iaurt, un orgasmsi doua oua. Fierte.”, marturisea Mihaela cu nonsalanta care o caracterizeaza pe vremea cand relatia ei cu Felix abia incepuse. 

Sursa: facebook