MIHAELA RADULESCU si-a TRAS VILA de 100 de MILIOANE la MONACO! GALERIE FOTO

A stat sapte ani la bloc, in Monte Carlo (Monaco), intr-un apartament de 10 milioane de euro, iar vara aceasta s-a mutat intr-o vila situata tot pe coasta mediteraneana.

 „Imi iau inima-n dinti si va invit la mine… acasa! In fiecare zi, pe Instagram – mihaelaschwartzenberg, cate un coltisor din… lumea mea. „Acasa” e povestea fiecarui suflet care o locuieste si orice „acasa” e bucurie si tihna. Nu e musai sa ne placa tot ce le place altora, pentru ca e o treaba prea personala, in care fiecare isi coloreaza viata si peretii cum simte, in care fiecare are matrita lui de confort si inspiratie… Nici nu cred ca are mare importanta cu ce decoram casa, ci cu cata viata, iubire si armonie o umplem„, a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

Recent, Mihaela Radulescu a cumparat o casa impreuna Felix Baumgartner, situata intr-o statiune de lux a VIP-urilor de pe riviera franceza. Pentru noua proprietate cei doi au platit o suma de aproximativ 100 de milioane de euro, adica o suma de 10 ori mai scumpa decat apartamentul in care a locuit diva de la Monaco pana acum.

 Mihaela Radulescu (47 de ani) a postat pe Instagram mai multe imagini din noua casa. Veioza-pistol, semnata Philippe Stark, costa 1.200 de euro, iar pantofii cu toc cui, pe care vedeta ii tine in biblioteca, la capul patului, sunt niste exemplare superbe, de 700 de euro perechea. Piscina este insa atractia vilei, pentru ca de acolo poti vedea un rasarit superb deasupra marii.

Sursa text: one; Sursa foto: instagram