Mihai Bendeac a povestit cum a fost umilit, în public, de Victor Pițurcă

Actorul a dezvăluit și de ce era să se bată cu Gabi Tamaș într-un club din Capitală

Mihai Bendeac fost invitat, miercuri, în cadrul emisiunii on-line „Prietenii lui Ovidiu”, găzduită de site-ul Gazetei Sporturilor. Actorul a dezvăluit câteva dintre întâmplările prin care a trecut împreună cu o serie de personaje cunoscute din lumea fotbalului autohton.

Mihai Bendeac a povestit cum a fost umilit de antrenorul Victor Pițurcă într-un magazin de pe Calea Victoriei, dar și cum a fost la un pas de bătaie cu internaționalul Gabi Tamaș în timpul unei beții dintr-un club de fițe din Centrul Vechi.

Ovidiu Ioanițoaia: Te-ai întâlnit și cu Victor Pițurcă.

Mihai Bendeac: Am avut o întâlnire într-un magazin. Eu cred că s-a făcut că nu mă cunoaște. Era într-un magazin de cravate, de lux, de pe Calea Victoriei. Am vrut să mă duc să-l salut pe om, să văd cum reacționează.

O.I: Și?

M.B.: Am intrat și m-am dus direct la dânsul. “Bună ziua, sper că nu v-ați supărat?!”. “Pentru ce?”. “Pentru faptul că vă imit”. “Cum mă imiți?”. Am început că pe mine mă cheamă, așa și cutare… S-a făcut că nu mă cunoaște, că n-a auzit niciodată de mine. M-am simțit penibil, a fost oribil și-am ieșit de acolo. Nu cred nici până în ziua de astăzi că nu văzuse nicio parodie.

O.I. Mihai, e adevărată întâmplarea cu Gabi Tamaș când erați la un pas să vă luați la bătaie?

M.B.: Nu i-aș face față. Dar eram într-o stare foarte nasoală! Era cinci dimineața, eram în Centrul Vechi, în “Vintage”. Eu mă îmbătasem foarte tare, el se îmbătase foarte tare și știu că la un moment dat și-a dat tricoul jos și-a zis: “Hai să ne batem!”.

O.I.: Așa, din senin?

M.B.: Nu-mi aduc aminte. Cred că eram cu o fată, o colegă, care i-a spus ceva, el i-a răspuns urât și atunci mi-am dat și eu tricoul jos. Era o diferență între cum arăta Gabi Tamaș și cum arătam eu. Ha, ha, ha! Au intervenit bodyguarzii și ne-am despărțit amiabil până la urmă.

O.I.: În seara aia ați făcut și concursul de băut?

M.B.: Nu a fost neapărat un concurs. Pe mine m-a fascinat… Eu când ies beau foarte mult. Beau mult, mult. Adică, într-o seară am numărat și am băut 38 de shoturi. Ăla a fost un record filmat. Atunci am băut și eu tot shoturi.

O.I.: Ai băut mai mult ca Tamaș?

M.B.:  Cât beam eu 2 shoturi, Tamaș bea 10. Adică era… Am zic, vezi domne, ce înseamnă totuși profesionistul! Un mare profesionist. Un mare profesionist! Ha, ha, ha! Și la băutură, și la fotbal.

Sursa declarații: Gazeta Sporturilor