Mihai Bendeac continua comedia pe YouTube

Mihai Bendeac nu renunta la crearea momentelor comice, chiar daca trece printr-o perioada dificila! Dat afara de la Antena 1, dupa un conflict cu sefii Intact, actorul a decis sa continue munca pe YouTube.

“Comedia nu poate exista fara libertate totala. Iar singura sansa pentru asta ramane online-ul. Atata timp cat exista YouTube, oricine poate face asta. Si e frumos! Am fost primul actor care a introdus un personaj gay (Mircea Solcanu) intr-un show de comedie.

Impreuna cu colegii de la Mondenii, am imprimat un aer nou intr-o atmosfera pe atunci sufocanta. Am facut mereu lucruri indraznete, controversate. De ce n-as fi primul care face si acest pas? Nimeni n-a incercat sa realizeze, strict pentru online, un show de acest gen. Pana una alta, asta e viitorul”, a scris Mihai Bendeac pe pagina personala de Facebook.

Bendeac nu isi face griji in privinta succesului, chiar daca va activa o perioada in mediu online. Televiziunea ramane si ea o posibilitate, dar doar pe formate internationale.  “Acolo e vorba de oameni, de oameni ce iubesc arta din ei, nu pe ei in arta. Si cred ca-i pot ajuta si pot experimenta multe ca om de televiziune. In plus, in formatele de acest gen nu are ce cauta politica. Deci… miroase a libertate”, a mai scris actorul de comedie.

Mihai Bendeac a fost dat afara de postul Antena 1, pentru ca nu a dorit sa se prezinte la filmari. Gestul lui Misu a fost un raspuns la cenzura pe care producatorii emisiunii au impus-o in cadrul uneia dintre editiile “Icomedy”. Radu Banciu trebuia sa vina in studio, dar sefii Antenei 1 s-au opus vehement. De aici scandalul monstru care a dus la demiterea lui Bendeac.