Mihai Bendeac despre motivele rupturii dintre el si Antena 1. Vezi ce salariu avea artistul VIDEO

Mihai Bendeac, fosta gazda a show-ului iComedy difuzat de postul Antena 1, s-a hotarat sa vorbeasca despre motivele care au dus la ruptura dintre el si postul de televiziune amintit.

Mihai Bendeac a postat pe pagina sa personala de Facebook o inregistrare in care ofera informatii inclusiv legate de salariul pe care il avea la postul de televiziune mentionat.

“Stiti cat castigam eu la Antena 1? Foarte mult, foarte mult! Adica, probabil, cam cat castiga multi dintre voi in doi ani, atat castigam eu intr-o luna. Ma uit in oglinda in momentul asta si zic: ‘Tu ai renuntat la atatia bani pentru un principiu?’. Sunt al dracu’ de mandru de mine!”, afirma actorul intr-o inregistrare facuta in propria casa, in care incearca sa raspunda inclusiv intrebarilor fanilor de pe reteaua sociala.

Mihai Bendeac sustine ca, pe vremea cand era angajat la televiziune, a primit “o lista” de nume pe care nu avea voie sa le parodieze, mentionand ca nu intelege cum asa ceva este posibil in 2013, mai ales in contextul unei emisiuni de satira.

Sursa foto si video: antena1, youtube