Mihai Bendeac este obsedat după un cântăreț român: Eu sunt o ruină iar el este perfect

Mihai Bendeac este obsedat de un cântăreț autohton. Actorul este pur și simplu fascinat de aspectul și energia degajată de cel pe care îl admiră. Este vorba despre Dorian Popa.

Mihai Bendeac a dezvăluit că este în depresie și că luptă cu această boală de mulți ani.  Și îl invidiază pe Dorian Popa pentru că este plin de energie și că arată perfect.

“M-am uitat cam o oră jumătate la Dorian Popa și mi-am dat seama că eu trebuie să fiu Dorian Popa sau să fiu măcar ca Dorian Popa. Cum poate să existe un om care să fie 24 de ore din 24 mega energic și mega fericit? Merge la distracții. Nu are nici probleme cu somnul, eu pe lângă Dorian Popa sunt o ruină. Dacă ești vesel și fericit în permanență, mai ai timp să ai îndoieli?

Citește și: MIHAI BENDEAC ARE PROBLEME: MĂ LUPT CU BOALA ASTA SINISTRĂ

Gândirea pozitivă, el e întruchiparea a tot ce mi-am dorit eu o viață. Și culmea este că la tot ce făcea el, spunea că este genial. A plecat de la emisiunea aia de vară unde se bat ăia cu ciocane și tot spunea că e genial. Așa zicea el. Se dezbracă mereu, arată și bine, e perfect. Dorian popa este prfect și este extraordinar de fericit. L-aș omorî că este prea fericit”, a declarat Bendeac în cadrul emisiunii “Iumor” la care este jurat.

Sursa foto: antena3