Mihai Bendeac, impresionat de drama ucrainenilor, speriat de influenta rusa

Mihai Bendeac e la curent cu evenimentele reprobabile din Ucraina. Actorul da vina, pentru situatia din zona, pe Rusia, apropiata regimului Ianukovici.

In context, Bendeac si-a amintit de “cotropirea” rusa  pe pamant romanesc. Desi se declara un ecologist convins, actorul de comedie ar permite exploatarea doar pentru ca Romania sa nu fie dependenta de Rusia.

 “Sunt complet impotriva exploatarii la Rosia Montana.

Ma gandesc din ce in ce mai serios sa-mi vand masina si sa-mi iau un Prius.

Am renuntat sa mai cumpar obiecte vestimentare din piele naturala.

Prin natura profesiei mele, sunt o fire ludica, sunt umanist. Deci, ecologist si anti-sistem.

Dar, pentru ca iubesc libertatea si-mi doresc sa nu vad generatia mea in situatia dramatica din aceste imagini, as fora dupa gaze de sist si la mine in sufragerie, fratilor!!!

Dependenta de gazul acestui Imperiu cotropitor, este cel mai mare rau pentru noi si copiii nostri.

Citeste si: Parlamentul de la Kiev a votat eliberarea Iuliei Timosenko

E de ajuns sa deschizi o carte de istorie pentru a vedea ce influenta oribila a avut in istoria poporului nostru faptul ca am fost COTROPITI de catre rusi”, a scris Bendeac pe pagina de Facebook, alaturi de un filmulet cu manifestanti raniti in conflictul de la Kiev.

Pentru a intari ideea, actorul si-a amintit de marele Constantin Tanase, actorul despre care s-a spus ca a fost omorat de Armata Rosie in 1945, pentru ca in piesele sale de teatru  ii ironiza pe soldatii rusi.

“Constantin Tanase a făcut un scheci despre rusi in anii de maxima ocupatie si, dupa 4 zile, i s-a infectat o masea si a murit…”, a mai scris Bendeac pe respectivul site de socializare.