Mihai Bendeac, noi sageti catre Antena 1

Mihai Bendeac a plecat pe usa din dos de la Antena 1, iar razboiul dintre cele doua parti e departe de a fi incheiat. Actorul ezita sa vorbeasca direct despre problemele avute in Intact Media. Nu uita, in schimb, sa fie ironic la adresa fostilor sai sefi si colegi, chiar daca nu mai da nume.

La ultima sa postare de pe Facebook, Bendeac s-a gandit sa le scrie fanilor despre idealul sau in munca. Actorul  a facut din nou o trimitere fina la fostul sau coleg de la Icomedy, Mikey Hash, cel care a ales sa ramana angrenat in proiect dupa scandal.

“Job-ul nu cred ca trebuie sa fie acel ceva care iti aduce un salariu si imbogateste un patron. Job-ul e acel ceva care te ajuta sa oferi celor din jur, cu bucurie, rezultatul a ce poti face tu mai bine.”

Bendeac a lansat si o tema de reflectie pentru fanii sai: ” Care este partea pozitiva a job-ului tau? De ce crezi ca oamenii ar trebui sa-ti fie recunoscatori?”, isi intreaba Misu admiratorii de pe Facebook.

Intr-o singura ora, 60 de raspunsuri au venit din partea celor care urmaresc pagina lui Misu. “Profesionalism ! Atat cerem si o sa afli daca ne si bucuram !”, a raspuns scurt unul dintre utilizatori.

“Oamenii nu prea Mai pot fi recunoscatori din cauza egoismului. Atunci actorul trebuie sa-si gaseasca resurse si noi motivatii . Cand iti pui sufletul pe tava , neconditionat intr-o zi vine si reusita.”, a venit si raspunsul usor filosofic al unui alt fan.

De cand a plecat de la Antena 1, Bendeac a facut o obisnuinta din a-si ironiza “dusmanii”. Ultima isprava, acum trei zile, tot pe Facebook.

Dupa ce Mircea Badea s-a laudat ca editia “Icomedy” in care a fost el invitat a batut ratingul editiilor in care Bendeac era inca realizator, Misu a postat un raspuns mai mult decat elocvent pe Facebook:

“Draga Mircea,

Stiam eu de ce te-am divinizat in adolescenta… Fiindca, intr-adevar, esti un supra-om.

In nimicnicia mea, m-am revoltat ca nu mi se acorda dreptul de a te parioda si am plecat. Fara sa ma gandesc de ce nu am voie sa te parodiez.

Abia acum am inteles. Merit, nene! Si, crede-ma, nu e niciun fel de ironie. Da! Esti mult mai bun decat mine! Incomparabil.

In primul rand, esti clar mai inteligent. Doar vorbesti aproape o ora, la liber, in fiecare seara. Pai eu… Pana studiez un personaj, pana il repet, pana scriu scheciul, pana gandesc scenografia, costumele, pana trag nenumarate duble… Ohooo…

Apoi, ce sa ne mai incurcam in cuvinte.. Esti MARE! De la inaltimea ta, te poti “caca” in capul meu oricand. (M-am gandit sa spun asta fiindca iti place expresia).

Intr-o singura saptamana, ai demonstrat ca esti un supra-om.

Luni ai demonstrat ca faci spagatul mai bine decat Van Damme in clipul Volvo.

Marti ai fost reporter sportiv la meciul cu Grecia. Cine se astepta la asta? Tu, care de ani de zile spuneai ca fotbalul e o mizerie si ca doar prostii se uita la asa ceva. Dar tu stiai ca ai asul in maneca. Si ne-ai uimit! Bravo!!!

De luni pana joi, ai realizat/prezentat “in gura presei”, snopindu-l, evident, in batai de rating pe adversarul direct. Nici nu-i pronunt numele fiindca, in comparatie cu tine, este un zero barat.

Dar nu numai atat. Zero barat ma declar si eu. Dupa 4 ani de facultate, doi de master, dupa ani si ani de munca in actorie (ma rog, ce credeam eu ca e actoria) mi-ai demonstrat ca degeaba ma zbat. Tu nici de scenariu n-ai avut nevoie ca sa ma umilesti efectiv.

Vorba ta: “Nu a fost greu sa-l inlocuiesc pe Bendeac!” Greu?! Floare la ureche!!! Doar o arata si audientele..

Asta inseamna talent! Jos palaria, Mircea Badea!

Daca am avea mai multi oameni ca tine si Mikey Hash, Romania ar arata altfel!

Si cand te gandesti de ce ma suparasem eu ca vacarul pe sat. Fiindca nu aveam voie sa te parodiez pe tine. Dar cine sunt eu ca sa fac asta?

Tu esti un geniu, Mircea, iar eu sunt umilul tau fan. Esti mult mai bun decat mine. Te poti lauda oricat cu asta fiindca eu iti voi da mereu dreptate.

Cu umilinta si adanc respect,

Un Basist (evident!) Jegos si Netalentat

PS – Si uite, ca sa nu mai faci tu efortul, spun eu si asta: “Actorasul piz..ii da smiorcaie ca un homalau si toti tinerii frumosi si liberi il ling la basau. Mamicutelor, plans!” (Poti da direct copy paste si posta pe pagina ta)

PPS – Bafta si la Romania Danseaza! Imi cer scuze ca i-am incurcat pe cei de la Antena atatia ani…”

Sursa foto: facebook.com