Mihai Bendeac se simte, uneori, cocalar

Mihai Bendeac recunoaste ca uneori are comportamente de cocalar! Dupa ce a intocmit un top 10 al regulilor care evidentiaza o pitipoanca, actorul a facut si un clasament al manifestarilor de cocalar.

“Cocalar” este un termen intrat in dictionarul limbii romane de aproximativ 7 ani. Termenul, care face parte  din categoria argourilor, are doua sinonime: tigan de joata speta si smecher de cartier.

Pe internet, termenul este folosit pentru toti barbatii care se fac de ras prin tinuta si comportament.

Mihai Bendeac se pricepe si el sa defineasca un cocalar. Iata ce a scris astazi pe Facebook, vizavi de acest subiect:

“10 REGULI PENTRU A FI UN COCALAR DE FACEBOOK

1. Comenteaza cu cat mai multe interjectii si patima orice meci urmaresti. Atunci cand se marcheaza, neaparat postezi “Goooooool”. Noi toti aflam de la tine desfasurarea meciului, nu de la televizor! Sa nu ne lasi balta!

2. E gay sa folosesti chestia aia cu “feeling… Bla-bla”. Dar poti comunica starea ta direct in poza. Arata mereu degetul mare in sus, semnul de “ok” sau ridica un pahar in aer. Apoi baga privirea aia gen “ca barosanii”. (Sau “ca baietii”, daca esti din Bucuresti…)

3. Abordarea sexului opus se face utilizand cel putin un epitet admirativ. Exemplu: “Ce faci, frumoaso?” Sau “Im-i plake D tn esty dulshe rawwww”

4. Coperta paginii de Facebook este, de fapt, un salon auto online. Acolo e locul pozei cu masina. Exceptie: cand joaca echipa favorita utilizam o fotografie prost pixelata cu galeria.

5. Desi nu e obligatoriu, asta te poate ajuta: incearca sa adaugi numelui tau, initialele clubului favorit. Exemplu: “DanYeL DaNy FCSB”

6. Atentie! “Sal” este prescurtarea de la “Salut”, nu de la Salam!

7. Atunci cand sufera din amor, pitzipoancele plang in casa pana se usuca, dar pe Facebook o ard cu citate din filme: “And suddenly, I felt nothing”, gen. Si acum,,sa revenim la tine. Ce faci tu intr-o astfel de situatie? Lasi Facebook-ul si te duci si-o bati, cumetre!

8. Pozele de la gat in jos capata mai multe like-uri decat cele de la gat in sus. Chiar si cu ochelari de soare!

9. Atunci cand agati pe Facebook, se considera “insistenta” atunci cand ai depasit 160 de mesaje trimise de tine la care respectiva nu ti-a raspuns. In acest caz, ne retragem cu un elegant: “Hai da-ten sloboz da bashinoasa!”

10. Oriunde mergi, urca poze! Sigur, cu totii am vazut Turnul Eiffel! Dar altceva e sa vedem Turnul Eiffel cu tine in cadru, tinand mainile precum la punctul 2.”

Postarea lui Misu a facut valva printre fanii sai care i-au dat, in mare majoritate, dreptate. Unii s-au simtit cu musca pe caciula si au contraatacat. Ca sa ii impace pe toti, Misu Bendeac a recunoscut ca si el are uneori excese comportamentale care il fac sa para un cocalar.