Mihai Chirita, interlopul care a impuscat trei oameni in Cora Militari, a facut declaratii socante

Interlopul Mihai Chirita, cel care a impuscat trei oameni in Cora Militari, a fost retinut si dus in arestul Politiei Capitalei, acolo unde se afla si surorile si tatal sau, care au fost arestati pentru 29 de zile.

Desi a impuscat trei persoane, dintre care una si-a pierdut ochiul si a fost la un pas sa-si piarda viata, Mihai Chirita a declarat fara mustrari de constiinta ca este nevinovat si ca de fapt a incercat sa se apere.

Chirita s-a predat la aproape 24 de ore dupa atacul din supermarket. El este acuzat de ultraj, vatamare corporala grava si uz ilegal de arma neletala. Avocatul agresorului sustine ca acesta a intrat in panica pentru ca si-a vazut surorile agresate.

“Mihai Chirita a vazut ca in fata blocului surorile sale erau batute de mai multi barbati si o femeie. Acesta avea pistolul cu neletale la el si a tras doua focuri sperand ca atacatorii se vor potoli. Din contra, acestia s-au indreptat violenti asupra lui si atunci el a tras in plan orizontal 2-3 focuri de arma”, a declarat avocatul sau.

De cealalta parte, martorii spun ca surorile atacatorului sunt cele care au iscat scandalul, in timp ce se aflau la coada in supermarket. In urma atacului armat, doi barbati au fost raniti, iar o femeie si-a pierdut un ochi, dupa ce a fost impuscata. Surorile lui, Florentina, care este avocat, si Mariana Cristina, si tatal, Tomita Chirita, au fost pusi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Vecinii de cartier au spus ca agresorul este cunoscut ca interlop in zona si a mai provocat scandaluri. Potrivit presei, familia Chirita este apropiata de clanul Camatarilor. Familia neaga insa orice legatura cu lumea interlopa.

Foto: RTV