Mihai Chitu, castigatorul Vocea Romaniei 2013, a renuntat la cel mai important lucru din viata lui pentru muzica

Mihai Chitu, castigatorul concursului Vocea Romaniei, editia din 2013, a luat o decizie neasteptata. In varsta de 33 de ani, Chitu a decis sa renunte la locul sau de munca, pentru a se putea dedica muzicii.

Mihai Chitu lucra de ceva timp ca agent de vanzari. Dupa ce a castigat Vocea Romaniei, incasand un premiu in valoare de 100.000 de euro, a decis sa-si dea demisia si sa se dedice in totalitate muzicii.

“Renunt cu siguranta (n.r. – la job) si sper ca parcursul meu in muzica sa fie unul frumos, care sa ii bucure pe cei care m-au sustinut si au avut atata incredere in mine”, a declarat Mihai Chitu pentru Libertatea.

“Horia Brenciu m-a invatat anumite lucruri si mi-a dat sfaturi care m-au facut sa rezist presiunii de pe scena. In momentul in care Pavel Bartos a anuntat rezultatul, eram in stare de soc, nu imi venea sa cred ca mi-am auzit numele, nu am mai putut sa reactionez in niciun fel”, a mai spus Vocea Romaniei 2013.

Chitu a mai spus ca va investi premiul de 100.000 de euro in familie si in muzica.

Locul 4 la Vocea Romaniei a fost ocupat de Marius Marin din echipa Loredanei, locul 3 a fost ocupat de Adrian Nour din echipa Smiley, locul doi de Sanziana Niculae din echipa Moga, iar locul intai de Mihai Chitu din echipa lui Horia Brenciu.

Horia Brenciu castiga pentru a doua oara trofeul Vocea Romaniei. “Sa va povestesc ceva. Am venit la fiecare preselectie a acestui show. Am plecat acasa si la primul si la al doilea sezon. Pe al treilea l-am castigat! Multumesc tuturor celor care m-au votat! Nu-mi vine sa cred ce mi se intampla!” primele cuvinte ale lui Mihai Chitu dupa ce a castigat Vocea Romaniei.

Asculta aici cum a cantat Mihai Chitu in finala Vocea Romaniei