Mihai Chitu, castigatorul Vocea Romaniei, a avut un duet impresionant cu Corina Chiriac. VIDEO

Mihai Chitu, castigatorul trofeului Vocea Romaniei, a plecat acasa cu marele trofeu si cu premiul in valoare de 100.000 de euro, dupa marea finala din a doua zi de Craciun.

Antrenat de Horia Brenciu, Mihai Chitu a avut un moment spectaculos in concurs. El a cantat alaturi de Corina Chiriac, iar reprezentatia sa a strans ropote de aplauze atat din partea spectatorilor, cat si a celor patru antrenori.

“E greu sa canti alaturi de Corina Chiriac pe scena, are o personalitate incredibila”, a remarcat Lori, care l-a felicitat pe concurentul lui Brenciu. “E prima oara cand o vad pe doamna Corina Chiriac pe scena cantand si mi se pare ca asta e castigul cel mai mare la Vocea Romaniei, aici vezi spectacol total” a fost de parere si Smiley.

Locul 4 la Vocea Romaniei a fost ocupat de Marius Marin din echipa Loredanei, locul 3 a fost ocupat de Adrian Nour din echipa Smiley, locul doi de Sanziana Niculae din echipa Moga, iar locul intai de Mihai Chitu din echipa lui Horia Brenciu.

Horia Brenciu castiga pentru a doua oara trofeul Vocea Romaniei. “Sa va povestesc ceva. Am venit la fiecare preselectie a acestui show. Am plecat acasa si la primul si la al doilea sezon. Pe al treilea l-am castigat! Multumesc tuturor celor care m-au votat! Nu-mi vine sa cred ce mi se intampla!” primele cuvinte ale lui Mihai Chitu dupa ce a castigat Vocea Romaniei.

Va prezentam mai jos momentul duetului lui Mihai Chitu cu Corina Chiriac.