Mihai Constantinescu a suferit încă un stop cardiac și este în comă

Îndrăgitul artist Mihai Constantinescu a suferit un nou stop cardiac, luni seară, și a fost transportat de urgență la spitalul Floreasca din Capitală, informează presa tabloidă. Medicii l-au resuscitat pe cântăreț timp de 10 minute. Conform unor surse, Mihai Constantinescu a fost stabilizat și rămâne sub supraveghere medicală.

Update: Mihai Constatinescu se află în continuare în stare critică. Artistul a mai făcut un stop cardiac, în timpul nopții,  la spital şi este în comă. Mihai Constantinescu este internat la Terapie Intensivă, în spitalul Floreasca din Capitală, anunță România Tv.

Știre inițială

Luni seara, Mihai Constantinescu fost dus la Spitalul Floreasca, unde medicii au reușit să îi salveze viața, dar pronosticul este rezervat. Cântărețul se confruntă de ani de zile cu probleme de sănătate la inimă, acesta fiind și operat.

Mihai Constantinescu a trecut printr-o operație pe cord deschis, pe 12 octombrie 2017. Medicii i-au înlocuit o valvă care îi punea viața în pericol, printr-o operație dificilă care a ținut opt ore.

Sursa foto: adevarul