Mihai Costea, dat afara de la Steaua! Reghecampf: Acest jucator nu mai conteaza pentru mine

Mihai Costea, liber de contractul cu Steaua

Mihai Costea a fost dat afara de la Steaua. Atacantul oltean este primul fotbalist care este indepartat de la echipa de tehnicianul ros-albastrilor, caruia i-a ajuns pana peste cap indolenta de care a dat dovada Nila.

Mihai Costea a fost dat afara de la echipa Steaua, antrenorul Laurentiu Reghecampf declarand ca fotbalistul venit de la Universitatea Craiova nu mai exista pentru el. 

“A fost in lotul largit pentru partida de aseara, dar am decis sa nu faca parte din lotul de 18. A fost foarte suparat si nu a coborat la masa alaturi de baieti. Noi stam in cantonament imediat dupa meciuri si el nu a vrut sa coboare. L-am chemat jos, am inteles ca este suparat, dar asta nu inseamna sa nu-ti respecti colegii.

De acum, Mihai Costea nu mai conteaza la Steaua, e trimis la echipa a doua care nu exista. Nu va mai juca la Steaua. Aceste gesturi nu sunt normale. Poate pleca oriunde vrea, poate vorbi cu managerul, cu presedintele. Soarta lui Costea nu ma mai intereseaza”, a spus Reghecampf la emisiunea „Fanatik Show” difuzata pe postul Digisport.

Sursa foto: gsp.ro