Mihai Costea este pregatit sa plece de la Steaua. Vezi cu ce echipa negociaza atacantul

Mihai Costea, liber de contractul cu Steaua

Atacantul Mihai Costea este pregatit sa plece de la Steaua Bucuresti. „Nila” negociaza cu o alta echipa din Liga I, insa pentru a putea pleca de la echipa din Ghencea este nevoie si de acordul lui Adrian Mititelu, finantatorul FC Universitatea Craiova.

Mihai Costea a fost anuntat de conducerea tehnica a Stelei ca isi poate cauta echipa si a fost lasat la Bucuresti pentru a putea incepe tratativele cu Corona Brasov, formatie care il doreste pe atacantul in varsta de 25 de ani.

“Am vorbit cu Mihai in cursul zilei de simbata, iar el mi-a zis ca este de acord cu propunerea mea. Insa, m-a rugat sa il mai las citeva zile deoarece trebuie sa vorbeasca cu impresarul lui, Giovanni Becali, sa vada cum poate sa obtina acordul de transfer, deoarece in ecuatia respectiva se pare ca trebuie sa intre chiar si Adrian Mititelu”, a declarat antrenorul Coronei, Jerry Gane, pentru Fanatik.

“Eu i-am spus lui Mihai ca oficialii echipei mele il pot transfera pina in vara doar sub forma de imprumut, iar Mihai ne-a spus ca este de acord, deoarece pina la sfirsitul campionatului salariul va trece pe planul doi. Mi-a spus ca important pentru el este sa joace din nou meci de meci, deoarece stie ca aceasta posibilitate i-am dat-o si lui Florin Costea pe vremea in care antrenam la Severin”, a continuat acesta.

Doar 55 de minute a jucat Costea pentru Steaua in turul campionatului.

Sursa foto: steauafc.com