MIHAI FIFOR este noul presedinte al Consiliului National al PSD. Senatorul o inlocuieste pe ROVANA PLUMB

MIHAI FIFOR, liderul grupului PSD din Senat, a fost ales in unanimitate, marti, prin vot deschis, drept presedintele Consiliului National al partidului, el inlocuind-o in aceasta functie pe ROVANA PLUMB. Propunerea a fost facuta de la microfon de catre presedintele PSD LIVIU DRAGNEA, iar MIHAI FIFOR s-a declarat surprins atunci cand a venit pe scena pentru a le cere votul celor circa 400 de membri ai CN al PSD.

Senatorul MIHAI FIFOR a fost ales prin vot deschis.Alegerea lui MIHAI FIFOR  in fruntea Consiliului National al PSD este una surprinzatoare in conditiile in care in partid, si in presa, era vehiculat numele lui CONSTANTIN NITA, liderul PSD Brasov.

CITESTE SI: SURPRIZE IN LANT LA PSD: ROVANA PLUMB RENUNTA DE BUNAVOIE LA SEFIA CONSILIULUI NATIONAL

Consiliul National este forul de conducere al partidului in care se regasesc liderii de organizatii si parlamentarii, precum si reprezenanti ai oraselor si comunelor. “In ceea ce ma priveste, eu am fost aleasa pe o alta structura statutara a CN anul trecut in martie si mi se pare firesc ca alte colege si colegi sa preia coordonarea acestei structuri. Eu nu mai candidez pentru un nou mandat” a declarat ROVANA PLUMB, pentru Mediafax. LIVIU DRAGNEA a declarat ulterior ca ROVANA PLUMB va fi inclusa in echipa de conducere a partidului “in foarte scurt timp”.

Sursa foto: adevarul