MIHAI GADEA, pastorul care viseaza cai verzi pe peretii Cotroceniului

MIHAI GADEA a vrut sa se faca popa! Si s-a facut! Acum, micutul, cu vederea slaba de atatea sinteze zilnice, dupa cativa ani petrecuti sub solzii VARANULUI impreuna cu mascariciul bataus MIRCEA BADEA, cel care instiga persoanele de varsta a treia sa iasa la un scandal sub pretextul unei plimbari, se viseaza sef de stat. Adica presedintele Romaniei!

Pfff, de cand mama m-a facut n-am mai auzit o asemenea ineptie, asta pana cand cei doi T (TURCESCU si TURTURICA) din presa romaneasca n-au lansat zvonul si apoi l-au dovedit! Adica, sa ma ierte Dumnezeu (n.red. recunosti expresia GADEA?), un asa-zis moderator cu nume de calau si cu apucaturi de KU-KLUX-KLAN mediatic vrea sa conduca o tara! Mai nene, pai mai bun ar fi si roacker-ul REMUS CERNEA cu tricourile lui “metalice” si cu proiectele sale cu delfini.

CITESTE SI: VARANUL si-a tras bodyguarzi: GADEA calaul mediatic si BADEA comicul ingretosat 

Acum astept sa vad cand o sa-l propuna GADEA premier pe….MIRCEA BADEA. Sunt convins ca daca pana acum traiam in ROMANIA si asta ne ocupa tot timpul, pai sa vezi din noiembrie incolo. Sau poate cei doi ciraci ai lui VOICULESCU au zis sa apuce taurul de coarne si sa se lase dezbracati public! Da, cred ca ideea le-a venit atunci cand l-au auzit pe matrozul in functie de la Palat declarand ca o sa-i dezbrace pe candidatii la PREZIDENTIALE! Bai nebunaticilor este vorba doar de o figura de stil!

Si mai stiu ceva! Purtatoare de cuvant, la ambele palate, as alege-o pe fatuca de la Jandarmerie, ANCA VOICESCU (n.red. hmm nume predestinat, ce soarta!). Pentru cei care nu ati auzit-o intervenind in legatura cu evenimentele de la “plimbarea” de duminica de la Cotroceni sa va fac un scurt rezumat: Vai de capul ei!

CITESTE SI: MASCARICII AU RAMAS FARA DOM’ PROFESOR

Iar in loc de incheiere, eu zic sa-l lasam pe micutul GADEA sa viseze, in continuare, la cai verzi pe peretii Cotroceniului, iar pe MIRCEA BADEA sa-l trimitem la o sala de forta poate asa o mai reusi sa-si consume rautatea, isteriile si energia negativa…

PS: Era sa uit! Neaparat DANA GRECU la Interne si MUGUR CIUVICA la Externe!

Sursa foto: captura Antena 3