Mihai Gadea si Antena 3 primesc o lovitura dura de la CNA

Postul de televiziune Antena 3 va trebui sa-i acorde dreptul la replica presedintelui Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, conform unei decizii luate, marti, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), care a analizat editia din 16 martie a emisiunii “Sinteza Zilei”, realizata de Mihai Gadea.

CNA precizeaza ca in respectiva editie a emisiunii “Sinteza zilei” au fost invitati Mugur Ciuvica, Adrian Ursu, Mircea Badea si Oana Stancu, care a intervenit in emisiunea moderata de Mihai Gadea prin intermediul unei conexiuni de internet. Printre titlurile publicate pe ecran in timpul emisiunii s-au numarat “Autorii incitarii «Inchideti Antenele»”, “Dezvaluiri despre neolegionarul propagandei basiste”, “Politrucii basisti cer inchiderea Antena 3”, “Propaganda basista injura incalificabil Antena 3”.

In editia din 16 martie a emisiunii “Sinteza Zilei”, Mihai Gadea a spus ca Mihail Neamtu, un om “cunoscut ca fiind un neolegionar, ca sa nu spunem ca este legionar de-a dreptul, a invitat la un miting impotriva Antena 3”.

Decizie INCREDIBILA luata de CNA

In aceeasi emisiune, Mugur Ciuvica a spus: “Stiti cum i-a chemat intelectualul Neamtu pe ceilalti intelectuali din tara la mitingul asta? A spus ca va chemam la un protest in favoarea cartii si impotriva Antenei 3. Daca asta este atat de analfabet sa nu stie ca nu exista in limba romana protest in favoarea a ceva, ca protestul este numai impotriva a ceva si nu poti sa chemi decat analfabetii la un protest in favoarea a ceva si rezultatul este pe masura nivelului nu intelectual, ci de cunoastere a limbii romane, care nu e o limba foarte grea, e neregulata, dar nu e foarte greu de stapanit”.

Totodata, sub titlul “Sinteza zilei prezinta Neolegionarul propagandei basiste”, in emisiune au fost prezentate imagini in care Mihail Neamtu aparea in ipostaze publice. In timpul derularii imaginilor respective pe ecran au fost inserate si alte titluri, precum “Adolescentul Mihail Neamtu simpatizant al legionarilor striga inchiderea Antenelor!”; “Un «fripturist» extremist!”; “Mihail Neamtu incepe sa fie identificat din ce in ce mai mult cu un legionar intarziat!”; “Agitatul Mihail Neamtu alaturi de Traian Basescu cerand boicot impotriva Antenei 3!”.

In urma difuzarii emisiunii, Mihai Neamtu a transmis o sesizare la CNA.

Foto: Nasul TV