Mihai Gainusa, declaratia care il va INFURIA pe Huidu! Ce a spus fostul “carcotas” la putin timp dupa ce a parasit emisiunea

Totul a iesit la iveala abia acum. Dupa 14 ani de “carcotit” alaturi de SERBAN HUIDU, MIHAI GAINUSA, fostul lui prieten si chiar ruda (n..r-Huidu este nasul sau de cununie), face o declaratie surprinzatoare!

Ceea ce parea a fi una dintre cele mai solide prietenii din showbiz s-a transformat intr-un cosmar pentru ambii protagonisti. SERBAN HUIDU SI MIHAI GAINUSA si-au spus adio, atat pe plan profesional, cat si in cel personal, dupa 14 ani de zile.

Citeste si: DIN CULISE! ADEVARUL DESPRE CEARTA DINTRE HUIDU SI GAINUSA

Ruptura s-a produs brusc, insa problema este mai veche si s-a acutizat de-a lungul timpului. La final, Mihai a parasit Cronica Carcotasilor alaturi de Codrut Keghes si simpaticul Mistretu’, acuzandu-si fostul partener de lipsa de recunostinta.

La randul sau, SERBAN HUIDU ii reproseaza lui GAINUSA lipsa de loialitate si faptul ca a preferat sa il lase la greu.

Citeste si: DAN NEGRU, DECLARATIE UIMITOARE DUPA SOCUL DE LA CRONICA CARCOTASILOR

Recent, intrebat despre cei 14 ani frumosi alaturi de SERBAN HUIDU si restul echipei de la Cronica, GAINUSA a subliniat aluziv ca nu toata perioada a fost roz. “Poate nu au fost 14 ani frumosi. Au fost ani frumosi”, a punctat Mihai in stilul sau caracteristic, wowbiz.ro.

Sursa foto: evzmonden.ro