SERBAN HUIDU, ANUNT de ULTIMA ORA dupa intalnirea cu MIHAI GAINUSA!

Mihai GAINUSA si Serban HUIDU, veste de ULTIMA ORA

Mihai Gainusa a decis sa paraseasca “Cronica Carcotasilor”, dupa ce timp de 14 ani a realizat aceasta emisiune in fiecare seara de miercuri. Despartirea de una dintre cele mai urmarite emisiuni tv din ultimii ani nu a fost lipsita de scandal, presa tabloida titrand zilele trecute pe prima pagina diverse informatii legate de cearta dintre Mihai Gainusa si Serban Huidu.

A fost o despartire in urma careia s-au aruncat vorbe mai putin prietenesti intre cei doi, care pana la accidentul de ski al lui Huidu formau o echipa perfecta. Presa de scandal s-a grabit sa scrie despre tensiunile dintre Huidu si Gainusa, prezentand totul ca o ruptura definitiva. 

CITESTE SI: SERBAN HUIDU SI MIHAI GAINUSA AU AJUNS DUSMANI. CULISELE RUPERII PRIETENIEI DINTRE CEI DOI!

CRONICA CARCOTASILOR CONTINUA?

Situatia pare a fi cu totul alta in realitate si se pare ca Huidu si Gainusa s-au impacat, iar emisiunea “Cronica Carcotasilor” va continua. Duminica seara a avut loc petrecerea de lansare a noii emisiuni “Neam Unit”, in timpul careia atat Gainusa, cat si Huidu au lasat impresia ca au depasit animozitatile. Chiar daca nu au stat unul langa celalalt la masa, ei au fost surprinsi discutand de paparazzii.

La aceeasi masa au stat si Mistretu si Dezracatu, ambii fiind si ei, de saptamana trecuta, istorie pentru Cronica Carcotasilor. De asemenea, si fosta “bebelusa” Oana Ionita a fost prezenta la eveniment.

Citeste si: GAINUSA SI DEZBRACATU’ AU PLECAT DE LA CRONICA CARCOTASILOR

Petrecerea de duminica seara a fost data de comediantul Micutzu (pe numele adevarat Cosmin Nedelcu). Acesta a lansat duminica seara, la Crama Domneasca din Centrul Vechi, noua emisiune “Neam legat”, care debuteaza luni, la Prima TV, de la ora 21.00.

ANUNT CIUDAT FACUT DE SERBAN HUIDU

Serban Huidu a postat un anunt bizar pe blogul sau personal, dupa ce toata presa a vuit ca emisiunea Cronica Carcotasilor a luat sfarsit. Se pare ca lucrurile stau altfel, potrivit anuntului postat de Huidu.

“Zile acestea am aflat ce se intampla exact! Misu Gainusa, Dezbracatu si Mistretu vor cladi o noua echipa in cadrul Primatv, care va produce o emisiune mult mai apropiata de viziunea lor asupra unui show de televiziune! Nu pot decat sa le tin pumnii, sa arate ce am invatat impreuna in acesti ani si nu e nici o urma de ironie cand spun asta. Voi fi primul telespectator al noului produs si voi avea emotii asa cum vor avea si ei! In ceea ce priveste cronica se contureaza deja primele actiuni dupa socul de saptamna trecuta! Emisiunea se va orienta si catre un public mai tanar,va incerca sa scape de unele clisee si de manierism! Daca vom reusi voi decideti! Vacanta frumoasa si bucurati-va de soare”, scrie Serban Huidu, pe blog.

Foto: Click