Mihai Leu a primit un cadou de 13.000 de euro: Vezi despre ce este vorba

Mihai Leu, primul campion mondial la box profesionist al Romaniei, a devenit si primul mare sportiv din tara noastra care este imaginea unui celebru brand de ceasuri elvetiene.

Legenda vie a boxului romanesc a semnat zilele trecute un contract de cateva zeci de mii euro cu omul de afaceri Arie David, diamantar de profesie si proprietar al unei galerii de bijuterii cu diamante in centrul Bucurestiului.

In urma acestei intelegeri, Mihai Leu a intrat in posesia unui ceas Eberhard, automatic, model Chrono 4 Grande Taille. Luxosul accesoriu este confectionat din aur roz de 18 carate, are curea din piele de aligator, avand o valoare de 13.340 euro.

“Pot spune ca in ultimii ani am devenit un mare fan al acestui brand elvetian de ceasuri care dateaza inca din anul 1887. Mereu am admirat mecanismul lor perfect si designul desavarsit. Anul trecut, in Statele Unite ale Americii, am avut ocazia sa ma revad cu o mare personalitate din boxul mondial ce purta cu mandrie un astfel de ceas. Pe scurt, sunt foarte bucuros sa reprezint in România acest extraordinar brand elvetian de ceasuri”, a aratat zambind Mihai Leu.