Mihai Mironică și Ioana Cosma, daţi afară de la Pro Arena!

Mihai Mironică şi Ioana Cosma vor fi daţi afară de la Pro Arena, postul de sport al trustului Pro. “Ora exactă în sport”, emisiunea celor doi, va fi scoasă din grila de programe din data de 5 februarie 2023, iar contractele celor doi vor înceta, informează Fanatik.

Pro Arena renunță la emisiunea „Ora exactă în sport”, Mihai Mironică și Ioana Cosma fiind anunţaţi deja de încetarea colaborării, și, din 6 februarie emisiunea va fi înlocuită de alte programe şi evenimente sportive.

Totodată vor fi date afară și alte cinci persoane: producătorul emisiunii, Leonard Badea, precum şi Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu. În replică, șeful departamentului sport de la Pro TV, Ionuț Eduard Coandă, şi-a anunțat demisia.

„Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei. În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe”, și-au motivat decizia reprezentații trustului din Pache Protopopescu.

„Ora exactă în sport” este o emisiune de profil şi se difuza zilnic pe Pro Arena, pe parcursul a trei ore, în intervalul 09:30 – 12:30. Conform GSP, Ioana Cosma va părăsi definitiv trustul Pro, în timp ce Mihai Mironică ar putea rămâne în postura de simplu comentator.

Sursa foto: captura video