MIHAI NECOLAICIUC, audiat la DNA in DOSARUL EXPERTELOR CONTABILELE ale lui MARIAN OPRISAN

Fostul director general al CFR MIHAIL NECOLAICIUC a fost chemat joi la DNA pentru a fi audiat in dosarul celor doua experte contabile arestate in dosarul “Caprioara” in care judecat presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan.

MIHAI NECOLAICIUC a fost adus la DNA pentru a da explicatii despre Valentina Musuroiu, experta care incerca sa fabrice analiza contabila care sa-l scoata nevinovat pe MARIAN OPRISAN in Dosarul Caprioara. Experta a mai efectuat analizele contabile in doua procese celebre si in amandoua a gasit un prejudiciu zero. Este vorba de dosarul lui RELU FENECHIU – condamnat la cinci ani – si cel al lui MIHAI NECOLAICIUC – condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare.

Citeste si: MIHAI NECOLAICIUC ramane in INCHISOARE. Judecatorii i-au respins cererea de eliberare conditionata

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de la data de 10 ianuarie, a inculpatelor Ileana Roxana Cernea (Pintea) si Elena-Valentina Musuroiu, pentru savarsirea infractiunilor de favorizarea faptuitorului, abuz in serviciu si fals intelectual si respectiv complicitate la favorizarea faptuitorului si complicitate la abuz in serviciu.

Citeste si: MIHAI NECOLAICIUC vrea sa fie ELIBERAT CONDITIONAT