MIHAI NECOLAICIUC, CONDAMNAT LA 10 ANI DE INCHISOARE

MIHAI NECOLAICIUC, fostul director al CFR, a fost CONDAMNAT la zece ani de INCHISOARE cu executare, informeaza postul B1 Tv. Decizia nu este DEFINITIVA.

Potrivit DNA, MIHAI NECOLAICIUC ar fi facut ACHIZITII ILEGALE de peste 18 milioane de euro. Dosarul este de cinci ani pe masa magistratilor Judecatoriei Sectorului 1, iar decizia poate fi atacata.

CITESTE SI: MIHAI NECOLAICIUC, audiat la DNA in DOSARUL EXPERTELOR CONTABILELE ale lui MARIAN OPRISAN 

Potrivit rechizitoriului, in perioada 2001-2003, MIHAI NECOLAICIUC a platit din bugetul companiei, cu incalcarea legii, produse, bunuri si servicii care, fie nu au fost deloc livrate, fie s-au dovedit necorespunzatoare calitativ si nefolositoare companiei. Fostul sef al CFR a fugit din tara in 2005 si a fost prins de autoritati patru ani mai tarziu, in Statele Unite.

Fostul sef al CFR  MIHAI NECOLAICIUC se afla in inchisoare in acest moment. El a mai fost CONDAMNAT DEFINITIV, in octombrie anul trecut, de Curtea de Apel Bucuresti (CAB), la patru ani si sase luni inchisoare cu executare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata pentru DETURNARE de FONDURI.

CITESTE SI: MIHAI NECOLAICIUC ramane in INCHISOARE. Judecatorii i-au respins cererea de eliberare conditionata 

Sursa foto: realitatea.net