Mihai Nesu, PRIMA REACTIE dupa moartea parintelui sau!

MIHAI NESU a oferit prima reactie dupa ce vestea mortii TATALUI sau a ajuns in presa din Romania. Fostul fotbalist a tinut sa precizeze in ce conditii a murit TATAL sau.

MIRCEA NESU a decedat, luni dimineata, la un spital din Oradea. Primele informatii aparute in presa sustineau ca barbatul s-a SINUCIS, iar MIHAITA NESU a dorit sa infirme acest zvon.

Citeste si: O NOUA TRAGEDIE PENTRU MIHAI NESU: TATAL SAU, MIRCEA NESU, S-A SINUCIS!

“Azi noapte a murit si TATA. Nu s-a SINUCIS asa cum s-a anuntat. S-a stins dupa o saptamana la terapie intensiva, chinuit fiind de insuficienta cardiaca, respiratorie si renala. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Ma bucur ca m-am intors din Olanda si am putut fi langa parintii mei in ultimele lor luni. Sa-i mai supar putin cu obrazniciile mele…

E un an foarte trist, dar asta-i cursul vietii si cu ajutorul lui Dumnezeu depasim toate momentele grele.

Multumesc tuturor pentru suport si celor din media care m-au cautat, sa ma ierte, dar sa ma inteleaga ca nu vorbesc cu ei”, a fost mesajul lui MIHAI NESU.

Potrivit unor surse medicale, citate de stirileprotv.ro, MIRCEA NESU (74 de ani) a fost internat in Spitalul Judetean Oradea, dupa ce a inghitit o cantitate mare de medicamente, totul pe fondul unei depresii severe, depresie cauzata atat de decesul sotiei sale, cat si de faptul ca suferea de o boala incurabila, iar fiul sau este paralizat.

Citeste si: VESTE SENZATIONALA: MIHAI NESU REVINE IN LIGA I. “BICHONUL” VA ACTIVA LA U CLUJ

Tatal fostului jucator, MIRCEA NESU, a fost  mijlocas, bifand 145 de meciuri si 4 goluri in prima liga. In 1965, el a castigat Cupa Romaniei cu U Cluj.

Sursa foto: spynews.ro