MIHAI PEPTAN, mana dreapta a lui DANIEL BALUTA, este INCOMPATIBIL cu acte in regula. DOCUMENT EXCLUSIV

MIHAI PEPTAN, consilier general la PRIMARIA CAPITALEI si mana dreapta a primarului interimar DANIEL BALUTA de la SECTORUL 4 este incompatibil pana in maduva oaselor si cu acte in regula. Si tradator de meserie daca tinem cont de faptul ca saptamana trecuta se milogea pe la usile sediului de campanie al candidatului PNL la PRIMARIA SECTORULUI 4, RAZVAN SAVA.

MIHAI PEPTAN a fost declarat INCOMPATIBIL de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate (ANI) dupa un control amanuntit al afacerilor pe care firma consilierului general, SC MINIMED SOLUTIONS SRL, le-a facut cu trei spitale din Capitala si in urma carora s-a ales cu suma totala de 438.030,39 lei!

CITESTE SI: AUDIO LISTELE DE SEMNATURI DE LA PSD SECTORUL 4, MODIFICATE PENAL! CUM SE „TRANSCRIAU” SEMNATURILE PENTRU DANIEL BALUTA

Iata cum suna concluzia ANI dupa verificarea lui MIHAI PEPTAN:

„In urma evaluarii efectuate in lucrarea nr. 33726/s/II/25.07.2013 privind pe PEPTAN MIHAI, CONSILIER GENERAL IN CADRUL Consilului General al Municipiului Bucuresti, pentru mandatul 2012-2016, in raport cu aspectele senalate in sesizare si documentele aflate pana in prezent la dosar, au fost identificate elemente de incalcare a legislatiei privind regimul incompatibilitatilor, intrucat, in perioada detinerii mandatului 2012-2016 de consilier general al municipului Bucuresti, SC MINIMED SOLUTIONS SRL (societate comerciala la care persoana evaluata detine calitatea de asociat unic) a incheiat 33 de contracte in valoare totata de 438.030,39 lei (9 contracte de furnizare produse si 24 de contracte de achizitie directa – facturi) cu Spitalul Clinic „Sfanta Maria”, Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghelie” si Spitalul Clinic „Prof. Dr. Panait Sarbu” (aflate in administrarea Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti – serviciu public infiintat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, organizat ca institutie publica de interes local al municipiului Bucuresti cu personalitate juridica, finantata din bugetul local al municipiului Bucuresti).

Astfel, in exercitarea mandatului, persoana evaluata a incalcat dispozitiile art.90 alin. (1) din Legea nr.161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei si nu a respectat dispozitiile art. 91 alin. (3) teza I din acelasi act normativ.

In temeiul dispozitiilor art.10 lit. F), art.21 alin (4) din Legea nr.176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea si completarea Legii nr.144/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritatea, precum si pentru modificarea si completarea altor acte normative

DISPUN:

1.Comunicarea Raportului de evaluarea persoanei evaluate;

2. Comunicarea Raportului de evaluare Consiliulu General al municipiului Bucuresti, pentru informare si luarea masurilor ce se impun dupa ramanarea definitiva a acestuia, in conformitatea cu dispozitiile art.25 alin (3) si (4) din Legea nr.176/2010”.

Iar concluzia noastra este ca DANIEL BALUTA nu face altceva decat sa se inconjoare de oameni dupa chipul si asemanarea sa, incompatibili, incapabili, interlopi si fara nici o legatura cu administratia locala asa cum este si cazul lacheului sau personal, MIHAI PEPTAN. Iar cazul lui MIHAI PEPTAN nu este singular, consilierul local FLORIAN PUIU, omul care il manevreaza din umbra pe DANIEL BALUTA, fiind un alt personaj dubios care sta pe langa candidatul PSD la PRIMARIA SECTORULUI 4.

Sursa foto: Mondo News