MIHAI RAZVAN UNGUREANU: Comportamentul politic al ELENEI UDREA, unul dintre cele mai TOXICE din dreapta romaneasca

MIHAI RAZVAN UNGUREANU a declarat joi, intr-o emisiune de la Realitatea TV, ca Elena Udrea are “unul dintre cele mai TOXICE comportamente politice din dreapta romaneasca”.

“Comportamentul politic al Elenei Udrea este unul dintre cele mai TOXICE din dreapta romaneasca. In primul rand, pentru ca a reusit, ceea ce este cumva in pofida varstei, cu o viteza uluitoare sa inchida toate caile de dialog catre cei care exista astazi in politica romanesca. Genul acesta de comportament politic, in care radicalizezi, devii instanta, incepi sa dai certificate, incepi sa spui “sunt singurul depozitar al principiilor”, este automat arogant si izolationist. As fi vrut sa aiba prietenii care sa o traga de maneca in momentul in care exagereaza. Nu ii are”, a spus Ungureanu.

MIHAI RAZVAN UNGUREANU a subliniat ca ELENA UDREA a avut o exprimare “neavenita” la adresa sa.

Citeste si: LIA OLGUTA VASILESCU, atac extrem de dur la MRU: “O LICHEA”

“Va spun de ce am scris impotriva domniei sale. Momentul in care a inceput sa faca referinte la caracterul meu, eu nefacand niciodata referire la caracter. A avut o exprimare complet neavenita si din senin. Ceva de genul “nu are caracter”, “nu e integru”. Chiar am vazut-o la televizor. Atunci mi-am pus intrebarea: Cine sunteti dumneavoastra ca sa va puteti pronunta asupra caracterului? Ma deranjeaza momentul in care in exprimarea politica ajungi la asa ceva”, a mai declarat MIHAI RAZVAN UNGUREANU.

MIHAI RAZVAN UNGUREANU i-a adresat, recent, o scrisoare deschisa ELENEI UDREA pentru a raspunde la anumite declaratii pe care Udrea le-ar fi facut despre caracterul sau si despre rolul sau in politica romaneasca. Ungureanu considera ca Udrea nu are niciun drept moral de a imparti certificate de buna purtare politica si o considera responsabila de actuala situatie politica a dreptei.

Citeste si: MRU, despre trecerea fictiva a organizatiilor FC la PMP: Sunt informatii NEFONDATE!

“Inteleg ca sunteti preocupata de natura caracterului meu in reflectiile dumneavoastra la adresa politicii romanesti. Nu sunt inclinat spre certuri politice, mai ales cand vine vorba de dreapta, spre deosebire de dumneavoastra. Dar cum nu sunt prima oara tinta unor astfel de declaratii, cred ca e un moment potrivit pentru un raspuns. Unul detaliat. Sperati la un viitor politic si as vrea sa fim bine intelesi asupra unui lucru: greselile se platesc in politica si fiecare dintre noi poate merge mai departe doar dupa ce si le asuma macar. Nu exista om politic despre care sa se poata spuna ca nu a gresit niciodata. Ce exista insa, sunt oameni politici care nu recunosc faptul ca au gresit si nici nu repara acele greseli. Cred ca de-a lungul timpului v-au lipsit prietenii adevarati care sa va atraga atentia asupra greselilor pe care le-ati facut. O sa considerati ca ceea ce va spun este un atact, dar de fapt e doar o enumerare de situatii cu scop curativ”, scrie Ungureanu, conform realitatea.net, care citeaza adevarul.ro.