MIHAI RAZVAN UNGUREANU: Suspendarea presedintelui ar servi INTERESELOR CONJUNCTURALE ale lui TRAIAN BASESCU

Fostul premier MIHAI RAZAVAN UNGUREANU a declarat luni seara ca o eventuala suspendare a presedintelui ar servi “INTERESELOR CONJUNCTURALE” ale lui TRAIAN BASESCU, deoarece acesta ar putea sa treaca la promovarea “candidatului sau, ELENA UDREA”.

“Daca acest lucru se intampla (suspendarea sefului statului – n.r.), avem de-a face cu o frumoasa poza. Domnii Ponta, Basescu si Udrea se afla de o parte a baricadei, iar domnul Iohannis de partea buna a viitorului Romaniei”, a subliniat MIHAI RAZVAN UNGUREANU.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: SUSPENDAREA este doar o DISTRAGERE de la campania electorala; ar trebui sa ne centram pe PROIECTE POLITICE

Intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, Ungureanu a vorbit despre o “suprapunere” a intereselor lui VICTOR PONTA si ELENA UDREA.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: Demersul lui Tariceanu privind SUSPENDAREA este un NUMAR DE CIRC MODEST

Fostul sef al serviciului de informatii externe a precizat ca motivele suspendarii sunt “aberante” dar “domnul Basescu are un motiv de a se implica in campania viitorului candidat al PMP”. Ungureanu a precizat ca vorbeste despre viitorul candidat al PMP in conditiile in care s-ar putea ca actualul candidat, ELENA UDREA, sa fie considerat “necorespunzator” si inlocuit.