Mihai Razvan Ungureanu: Vreau sa fiu presedintele pe care il va vota si il va respecta Elena Udrea

Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca ambitia sa personala este sa fie presedintele pe care il va vota Elena Udrea la alegeri si pe care aceasta “il va si respecta”.

“Daca am o ambitie personala este sa fiu presedintele pe care il va vota doamna Elena Udrea si pe care il va si respecta. E o ambitie personala, pentru ca trebuie sa conving si, de vreme ce charisma nu functioneaza, trebuie sa functioneze logica si nu in ultimul rand cultura generala politica”, a precizat Mihai Razvan Ungureanu.

Liderul Fortei Civice a amintit faptul ca a participat saptamana trecuta la o dezbatere a Grupului pentru Dialog Social (GDS) la care a fost prezenta si Elena Udrea, dezbatere la care cineva a spus despre Ungureanu ca nu are charisma.

“La dezbaterea Grupului pentru Dialog Social cineva spunea ca nu am charisma. Voi fi un candidat (pentru prezidentiale – n.red.) fara charisma! Am sa incerc sa conving romanii fara charisma, dar cu idei, principii si cu speranta ca se poate mai bine. Ii lasam pe romani sa aleaga: charisma si vid sau fara charisma si rezultat”, a aratat Mihai Razvan Ungureanu.

Sursa foto: realitatea.net