Mihai Roman a cerut sfatul duhovnicului înainte de transferul la FCSB! Înțelegerea pe care a făcut-o cu Becali

Mihai Roman a solicitat aprobarea duhovnicului sau înainte de a semna cu FCSB, iar apoi a făcut o înțelegere secretă cu finanțatorul Gigi Becali. Mijlocașul a fost luat de FCSB de la Botoșani, deși este aproape de momentul retragerii din activitate, el urmând a împlini 34 de ani.

Pentru că, în prima faza, a refuzat oferta vicecampioanei, Mihai Roman a ajuns la duhovnic și abia apoi a semnat contractul cu gruparea din Berceni. “Nu am nicio emoție cu Roman, eu mă rog împreună cu el. Va dezvălui ceva acum, în premieră: nu a vrut să vină la FCSB, a zis: “Nu vă pot ajuta”. Am insistat eu: “Băi, băiatule, dacă eu te vreau înseamnă că am încredere în tine că mă poți ajuta”. S-a dus la duhovnic, undeva în pustietate, să îi ceară lui aprobarea să se transfere”, a explicat Becali la DigiSport.

Citește și: MIHAI ROMAN A SEMNAT PE DOUĂ SEZOANE CU FCSB! DECLARAȚIA MIJLOCAȘULUI

Cunoscut că fiind un jucător sensibil, Mihai Roman a încheiat o înțelegere cu noul sau șef, mijlocașul urmând a fi scutit de critici publice. “Am convenție cu el că, oricât ar juca de prost, nu îl critic. Asta a fost condiția pe care mi-a pus-o și am acceptat-o”, a mai dezvăluit Gigi Becali.

Sursă foto: sport