MIHAI SEPLECAN: Eu voi fi la anul PRIMARUL CLUJULUI! EMIL BOC nu are nicio sansa in fata mea!

Disputele din PNL cu conducerea partidului si cu ceilalti consilieri judeteni fac incert viitorul lui MIHAI SEPLECAN in functia de presedinte al CONSILIULUI JUDETEAN CLUJ, insa liberalul pare sa fi gasit solutia: nu va mai candida la sefia judetului si se va concentra doar asupra competitiei pentru fotoliul de PRIMAR.

MIHAI SEPLECAN a declarat pentru Transilvania Reporter ca spera sa aiba parte de sustinerea politica a PNL CLUJ pentru alegerile locale din 2016 si sa reprezinte partidul in intrecerea electorala, in detrimentul actualului primar, EMIL BOC. Presedintele CJ CLUJ, MIHAI SEPLECAN, a declarat ca actualul edil „nu are nicio sansa” sa mai ramana primar si ca „tinerii si clujenii care vad realitatea” il vor alege la conducerea municipiului Cluj-Napoca.

CITESTE SI: MIHAI SEPLECAN: CAN-CAN-URILE POLITICE AU AJUNS SA TINA LOC DE SOLUTII SI SUNT FOLOSITE CA ATACURI IN INTERIORUL PNL

”Eu voi fi la anul PRIMARUL CLUJULUI. Nu voi mai continua la presedintia CONSILIULUI JUDETEAN CLUJ. Nu sunt alegeri uninominale si e mai greu sa ajung presedintele CJ. Nu imi era frica de niciun alt contra candidat daca se faceau alegeri uninominale. Trebuie sa stai la votul colegilor, la votul altor colegi cu care sa faci majoritatea care te-ar tine apoi conditionat. As fi candidat, dar in situatia asta nu”, a declarat MIHAI SEPLECAN pentru Transilvania Reporter.

 ”Inca nu stiu cum voi face asta. Azi sunt in PNL si eu cu domnul EMIL BOC avem candidaturile depuse. Sper ca voi fi PRIMARUL CLUJULUI din partea PNL. Nu va fi o solutie sa candidez ca independent, dar cumva tot o sa reusesc. Nu plec din PNL si nu am fost dat afara. Voi lupta constructiv si pozitiv cu domnul Boc si daca voi fi desemnat, voi fi primar. Atat intern cat si extern il pot invinge pe EMIL BOC. Prin ce fac in CJ, prin faptul ca aplic legea, prin faptul ca toti vor sa ma dea jos, cred ca cetatenii apreciaza asta. Plus ca EMIL BOC a facut multe greseli si abia a castigat in 2012, asa ca nu cred ca domnul EMIL BOC mai are vreo sansa”, a mai spus MIHAI SEPLECAN.

CITESTE SI: BATALIA PENTRU PRIMARIA CLUJULUI: EMIL BOC, FAVORIT PE HARTIE – MIHAI SEPLECAN, IN PLINA ASCENSIUNE

MIHAI SEPLECAN spune ca il vor recomanda proiectele pe care le face, Spitalul Judetean, deblocarea centrului de deseuri. ”Vreau sa le demarez, sa obtin un credit si totul sa fie pornit astfel incat cel ce vine dupa mine sa se afle pe un drum bun. Cetatenii vor stii ca eu am facut toate astea. Sunt foarte sigur ca voi fi primar. La fel au spus unii ca nu voi ajunge presedinte al CONSILIULUI JUDETEAN CLUJ. Sunt multi tineri si multi clujeni care vad realitatea si care cred ca ma vor vota”, a mai declarat MIHAI SEPLECAN.

Sursa text: transilvania reporter