MIHAI SEPLECAN iI da o replica TAIOASA premierului VICTOR PONTA: Un PLAGATOR dovedit care MINTE pana la capat

Presedintele CJ Cluj, liberalul MIHAI SEPLECAN, a lansat un contraatac taios la adresa premierului VICTOR PONTA dupa ce fostul lider al PSD s-a bucurat excesiv la aflarea vestii ca INSTANTA SUPREMA a respins PLANGEREA PENALA facuta de PNL Cluj la adresa primului minstru.

In postarea amintita, VICTOR PONTA le ofera „doua lectii” celor de la PNL si il caracterizeaza jignitor, fara a-i pronunta numele, pe presedintele CJ Cluj. In replica, MIHAI SEPLECAN a lansat un atac virulent la adresa lui VICTOR PONTA pe care il invita chiar sa depuna o plangere pentru a se „duela” in instanta.

CITESTE SI: ICCJ A RESPINS PLANGEREA FORMULATA DE PNL CLUJ LA ADRESA PREMIERULUI VICTOR PONTA

„Un plagiator dovedit si cu dosar penal se bucura ca nu mai trebuie sa dea socoteala intr-un nou dosar penal. Cum sa nu-i inteleg bucuria?! Dar, mincinos pana la capat, VICTOR PONTA vrea sa induca ideea ca decizia ICCJ il scoate nevinovat si din celelalte 3 situatii aflate pe rol in instanta pe subiectul abuzului pe care l-a produs luand romanilor dreptul de a alege si de a fi ales. Reamintesc faptul ca in motivarea deciziei de la Cluj, instanta a decis ca este vorba de ”un exces de putere” din partea Guvernului. Iar la ICCJ nu s-a judecat continuarea celorlalte 3 spete pe aceasta tema, ci oportunitatea deschiderii unui dosar penal.

Asa ca mai usor cu bucuria infantila pe Facebook! Penibil, Ponta parca ar fi in curtea din dos a gradinitei si se bucura ca i-a dat “tovarasa” dreptate si ca n-a mai facut “buba” inca intr-un dosar penal.

Eu chiar il invit, barbateste, pe Ponta sa depuna plangere pentru denunt calomnios. Macar asa vom avea ocazia sa ne judecam pe bune si in speta noastra”, a scris MIHAI SEPLECAN pe pagina sa de Facebook.

ICCJ A respins demersul PNL de URMARIRE PENALA a lui VICTOR PONTA. Reclamat pentru ABUZ in SERVICIU, deoarece n-a fi respectat termenul legal privind organizarea alegerilor partiale, VICTOR PONTA il face pe un lider PNL “un clovn fata de care Vanghelie e un intelectual rasat” si le cere liberalilor sa nu mai foloseasca Justitia in lupta politica.

“Ma bucur pentru decizia judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie – pur si simplu au aratat inca o data ca politicienii trebuie sa-si rezolve problemele politice fara a se folosi de justitie! Sigur ca as putea sa depun la randul meu acum o plangere penala pentru denunt calomnios, dar am lucruri mai importante de facut decat sa il sanctionez pe un oarecare lider PNL Cluj (nu il stiu personal, dar toti cunoscutii mei din Cluj imi spun ca este un clovn fata de care Vanghelie e un intelectual rasat)

Raman insa doua lectii pentru PNL (daca vor sa invete):

1. Nu mai incerca sa folosesti justitia ca sa-ti suplinesti propria impotenta politica. Mai devreme sau mai tarziu asta este o tactica pierzatoare.

2. Atacurile suburbane la adresa procurorilor care au dat solutia (confirmata azi de judecatori) demonstreaza inca o data ca PNL “iubeste” justitia doar cand ii convine. Nu cred ca cineva mai are dubii fata de ipocrizia si duplicitatea lor!”, a scris VICTOR PONTA pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: SEFUL CJ CLUJ, MIHAI SEPLECAN, AUDIAT LA ICCJ IN CALITATE DE DENUTATOR IN PLANGEREA PENALA IMPOTRIVA LUI PONTA

In luna ianuarie 2015, PNL – Filiala Cluj a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva lui VICTOR PONTA, pe care il acuza de ABUZ in SERVICIU, sustinand ca premierul a blocat in mod ilegal organizarea alegerilor partiale pentru Consiliul Judetean Cluj, post ramas vacant din octombrie 2014. In sustinerea plangerii penale, PNL a adus ca argument faptul ca exista trei decizii ale unor instante, una de la Curtea de Apel Cluj si doua de la Curtea de Apel Bucuresti, care confirma ca guvernul nu a respectat legea privind organizarea la termen a alegerilor partiale locale si parlamentare.

Sursa foto: jurnalul