MIHAI SEPLECAN, presedintele CJ CLUJ, a fost EXCLUS din PNL

Biroului Politic Judetean (BPJ) Cluj a PNL a decis vineri EXCLUDEREA DIN PARTID a lui MIHAI SEPLECAN, copresedinte PNL CLUJ si PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN, informeaza Mediafax.

Pentru EXCLUDEREA LUI SEPLECAN au fost exprimate 59 DE VOTURI DINTR-UN TOTAL DE 63, patru voturi fiind nule, a anuntat copresedintele PNL Cluj senatorul MARIUS NICOARA.

”In sedinta BPJ a PNL Cluj s-a discutat propunerea de SANCTIONARE A LUI MIHAI SEPLECAN si s-a decis EXCLUDEREA DIN PARTID A ACESTUIA. (…) Decizia va fi inaintata, pentru validare, Comitetului Director Judetean al PNL Cluj, care se va intruni in 6 noiembrie, dupa care, daca va fi validata, va ramane definitiva. Daca ramane definitiva, decizia va putea fi atacata de Mihai Seplecan in termen de zece zile la Curtea de Onoare si Arbitraj a PNL Cluj, iar daca ramane validata, va fi transmisa prefectului judetului Cluj care va emite ordinul de DESTITUIRE A LUI SEPLECAN DIN FUNCTIA DE CONSILIER JUDETEAN, ceea ce inseamna, automat, si pierderea calitatii de PRESEDINTE AL CJ CLUJ”, a spus Nicoara.

CITESTE SI: MIHAI SEPLECAN, PRESEDINTELE CJ CLUJ, SI-A ANUNTAT TRECEREA LA UNPR

Pe 24 septembrie, lui Mihai Seplecan i-a fost retras sprijinul politic de catre partid pentru disfunctionalitati in conducerea CJ Cluj, neperformante, probleme la drumuri, la aeroport si o lipsa de comunicare a lui Seplecan cu partidul, potrivit declaratiilor facute, la momentul respectiv de Marius Nicoara.

Sursa foto: transilvania reporter