MIHAI SEPLECAN, presedintele CJ Cluj, si-a anuntat trecerea la UNPR

MIHAI SEPLECAN, presedintele Consiliului Judetean Cluj, anunta ca lasa PNL si trece la UNPR. MIHAI SEPLECAN  declara ca se regaseste in genul de politica promovata de GABRIEL OPREA si ca anul viitor va candida pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca cu sprijinul UNPR.

”Ma regasesc in genul de politica promovata de domnul GABRIEL OPREA: pe litera si spiritul Legii si, prin Lege, numai in interesul cetatenilor. Niciodata, la fel ca domnia sa, nu am ales calea usoara – drept dovada sunt anii de munca in politica, de la lipitor de afise, la presedintia CJ Cluj. Stiu ca multi ma contesta acum. Ma contesta pentru ca nu am cedat si nu am pus partidul de-asupra intereselor cetatenilor, am refuzat sa consider ca vointa politica si ceea ce mi se ordona de la partid ar putea suplini litera si spiritul Legii”, este anuntul surprinzator facut de MIHAI SEPLECAN.

CITESTE SI: LIBERALII CLUJENI N-AU REUSIT SA-L DEMITA PE MIHAI SEPLECAN. REPLICA ACIDA A PRESEDINTELUI CJ CLUJ

MIHAI SEPLECAN se confrunta cu mari probleme in partid, dupa ce i-a fost retras sprijinul politic si s-a incercat excluderea sa. Mai mult, MIHAI SEPLECAN si-a anuntat si candidatura la alegerile pentru functia de primar al municipiului Cluj Napoca. 

”Este normal ca am devenit indezirabil si usor de inlocuit – pentru ei eram doar unealta prin care se puteau ingropa scheletii de prin dulapurile a zece ani de administratie publica. Ii anunt ca asa ceva nu se poate. Nu vreau sa nu respect Legea. La fel ca si domnul OPREA sunt omul legii, vertical si de cuvant. Nu fac decat ce am facut si pana acum, sa imi respect angajamentul politic, promisiunile facute cetatenilor: respect fata de lege, respect fata de cetatenii acestei natiuni, implicare pentru bunastarea tuturor, pentru un trai decent, lupta impotriva hotiei, aplicarea legii. Siguranta statului este data de siguranta in care traiesc cetatenii in slujba caruia cei care ocupa vremelnic niste functii trebuie sa munceasca. Trebuie sa slujeasca.

Acesta este interesul national: o Romanie puternica, cu cetateni fericiti care sa nu-si mai amaneteze viitorul lor si al copiilor lor in numele hotiilor unor politicieni corupti. Doresc sa fac si sa promovez o astfel de politica, una curata, in spiritul si litera legii, constructiva, in interesul cetatenilor, una prin care sa se faca curatenie atat in politica, cat si in administratie. Vin sa fac curatenie.

In 2016 voi fi primarul municipiului Cluj-Napoca cu sutinerea si sprijinul celor carora le place genul de politica pe care il propun: onest, vertical, in interesul cetatenilor, fara hotii si fara partipriuri politice. Voi fi primarul muncipiului Cluj-Napoca cu sprijinul si sustinerea vicepremierului GABRIEL OPREA si a UNPR”, a declarat MIHAI SEPLECAN prin intermediul unui comunicat de presa publicat de Transilvania Reporter.

Sursa foto: transilvania reporter