MIHAI SEPLECAN si-a depus CANDIDATURA la Primaria CLUJ-NAPOCA

Partidul National Liberal Cluj a organizat, cu termen de finalizare 1 august, o selectie interna a candidaturilor pentru functiile publice din judet. Cei care si-au stabilit functia pentru care si-au propus sa candideze la alegerile locale din 2016 trebuiau sa-si depuna candidatura, urmand ca organizatia sa selecteze un candidat care sa fie sustinutin alegeri.

Singurul liberal care si-a depus candidatura pentru Primaria municipiului Cluj-Napoca, este MIHAI SEPLECAN, actualul presedinte al Consiliului Judetean Cluj si co-presedinte executiv al PNL Cluj.

“Este o provocare de la care nu am de ce sa dau inapoi”- sustine MIHAI SEPLECAN.

CITESTE SI: LUDOVIC ORBAN s-a inscris in cursa pentru PRIMARIA CAPITALEI

“Anul trecut, pe vremea aceasta, nimeni nu ma vedea presedinte al Consiliului Judetean Cluj. Acum sunt si demonstrez ca lucrez cu legea in fata pentru binele clujenilor, ca vointa politica nu este mai presus de lege. Am timp un an sa demonstrez ca se poate face si altfel de politica, una in interesul cetateanului, ca merit sa fiu sprijinit in demersul meu”, a completat acesta.

In ceea ce priveste candidatura actualului primar al municipiului, EMIL BOC, acesta se arata rezervat, conditionand-o de rezolvarea actualei probleme a deseurilor menajere cu care se confrunta municipiul Cluj-Napoca si de gestionarea unor proiecte pe fonduri europene in valoare de 150 de milioane de euro prin care se incearca finalizarea modernizarii drumurilor din oras.

CITESTE SI: Europarlamentarul CRISTIAN BUSOI, candidatul PNL la PRIMARIA CAPITALEI 

”Nu am luat nicio decizie pentru ca acum trebuie rezolvate problemele gunoaielor si trebuie gestionate fondurile europene, proiecte in valoare de 150 de milioane de euro. Ar fi caraghios cand ai probleme strigente cu gunoaiele pe tine sa te preocupe mandatele si candidaturile. Pe clujeni ii intereseaza sa fie duse gunoaiele si nu ce va face un primar”, a declarat, zilele trecute, EMIL BOC.

Sursa foto someseanul