MIHAI STANISOARA, fost ministru al Apararii, a ramas PIETON. Fostul membru PLR are carnetul SUSPENDAT

carnet auto suspendat, permis de conducere, mihai stanisoara, fost ministru aparare, judetul arges, politia rutiera, viteza excesiva

MIHAI STANISOARA, fost ministru al Apararii, a ramas fara PERMIS de CONDUCERE pentru trei luni dupa ce a fost prins conducand cu 104 kilometri la ora intr-o localitate din judetul Arges, au declarat surse din Politie.

MIHAI STANISOARA a fost oprit joi de un echipaj al Politiei Rutiere Arges, dupa ce masina condusa de acesta a fost inregistrata de aparatul radar ruland cu 104 kilometri la ora in comuna Draganu. Politistii de la Rutiera i-au suspendat pentru 90 de zile PERMISUL fostului ministru al Apararii si l-au amendat cu 945 de lei.

MIHAI STANISOARA a demisionat, la sfarsitul lunii aprilie, din functia de deputat si din calitatea de membru al PLR, el spunand atunci ca, “dupa o indelungata deliberare si autoanaliza”, a decis ca, cel putin pentru o perioada, drumul pe care il va urma sa nu mai includa politica.

MIHAI STANISOARA a avut doua madate de deputat intre 2000 si 2008, iar din 2008 si pana in 2012 a fost senator. In 2012, el a fost ales din nou deputat intr-un colegiu din judetul Mehedinti.

In 2008, MIHAI STANISOARA a fost numit ministru al Apararii Nationale, in Guvernul Emil Boc.

MIHAI STANISOARA a fost membru al PDL si chiar vicepresedinte al partidului si lider al grupului deputatilor democrat-liberali pana in martie 2013, cand s-a inscris in PNL, anuntand ca acest partid este singurul care “poate sustine si implementa cu succes politici de dreapta in Romania”. In iunie 2014, el a anuntat ca il urmeaza pe Calin Popescu Tariceanu in Grupul de Initiativa pentru pastrarea identitatii liberale, devenit ulterior PLR.

Sursa foto: realitatea