Mihai Stoica a divortat! FOTO

Mihai Stoica s-a despartit de sotia sa, Corina! Managerul general al Stelei a tinut in secret divortul, care s-a intamplat acum un an. Mihai si Corina au ramas, totusi, buni preteni, mai ales ca au impreuna o fata.

“Am aflat destul de tarziu ca Mihai nu mai este cu Corina! A fost o mare surpriza pentru noi, pentru ca ei se intelegeau bine si nimic nu anunta dezastrul acesta sentimental! Din cate stim noi, el a divortat acum un an, la notar, si s-a inteles cu sotia lui cum sa imparta bunurile materiale! Nu a fost nicio problema pe aceasta tema, asa ca, dupa separare, ei au ramas buni prieteni si chiar ies impreuna la masa sau pentru a rezolva situatiile legate de copilul lor!

In schimb, la evenimente nu mai vin impreuna de aproape un an si jumatate si daca sunt intrebati de prieteni prefera sa nu discute unul despre celalalt!”, a povestit un apropiat de-al lui Meme Stoica.

Oficialul stelist a fost casatorit cu Corina mai bine de 20 de ani si pareau unul dintre cele mai solide cupluri din lumea fotbalului! Chiar daca s-au separat, cei doi continua sa se intalneasca in oras, in special pentru a discuta despre viitorul fiicei lor, Teodora.

Sursa foto: wowbiz.ro