Mihai Stoica a vorbit dupa egalul dramatic de la Basel. Vezi ce-a declarat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a vorbit despre egalul inregistrat de Steaua la Basel, 1-1, in Liga Campionilor.

“Am demonstrat ca inca nu suntem cinici pentru competitia asta si uite ca o decizie de genul acesta a schimbat radical totul pentru noi. Eram aproape calificati in primavara europeana, in ’16’-imile Europa League si aveam sanse, spun eu palpabile, pentru a termina chiar pe pozitia secunda si a realiza o premiera pentru fotbalul romanesc. Din nefericire, acest gol marcat la penultima faza a meciului ne-a naruit sperantele si acum sansele sunt minime pentru a ne clasa pe un loc care sa ne permita sa continuam in Europa”, a spus managerul Stelei la Digi Sport.

“Foarte multi ne-au pus la zid dupa meciul cu Chelsea, dar asta e valoarea echipei lui Mourinho, 6-0 in dubla cu Schalke. Mai avem sanse minime, dar trebuie sa incerca, sa le fructificam. O victorie contra nemtilor nu reprezinta doar un succes de palmares, ci ne aprind si putin sperantele pentru ca Basel are partide foarte dificile”, a continuat acesta, conform ziare.com

Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, intalnirea jucata miercuri seara la Basel, in Grupa E a Ligii Campionilor.

Sursa foto: gsp.ro