MIHAI STOICA va afla pe 30 mai daca va fi eliberat

MIHAI STOICA nu a aflat nici vineri daca va fi eliberat din inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti a hotarat sa amane decizia in cazul contestatiei in anulare depusa de avocatul lui MIHAI STOICA. Sentinta va fi data de judecatori pe 30 mai.

MM STOICA a fost adus, vineri dimineata, in fata magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti, unde trebuia sa se judece cererea de iesire din inchisoare.

UPDATE ora 12.00: Decizia in cazul contestatiei in anulare depuse de MM Stoica a ramas in pronuntare. Fiica lui MM Stoica a lesinat in sala de judecata, acolo unde se afla mai multe persoane apropiate acestuia. Chiar inainte ca judecatorul sa anunte ca decizia a ramas in pronuntare, fata lui MM Stoica a cedat nervos si fizic in momentul in care si-a vazut tatal plangand pe parcursul pledoariei tinute in sala de judecata si a izbucnit si ea in lacrimi.

MM STOICA a fost adus, vineri dimineata, de la Penitenciarul Rahova la Curtea de Apel, unde se judeca contestatia in anulare depusa de avocatul sau.

Citeste si: MM Stoica si George Copos raman cu regim inchis

Instanta ar putea decide suspendarea executarii pedepsei pentru MIHAI STOICA, insa decizia nu este definitiva, ea va putea fi contestata fie de DNA, fie de MM Stoica.

MIHAI STOICA spera sa fie eliberat, pe motiv ca judecatorii n-au aplicat legea mai favorabila in Dosarul Transferurilor, conform noului Cod Penal.

Citeste si: MIHAI STOICA, AUDIAT IN CAZUL JUDECATORULUI STAN MUSTATA

Instanta a amanat pe 23 aprilie luarea acestei decizii. Fostul manager al Stelei a le-a spus atunci judecatorilor: “Poate ca va e usor sa amanati dosarul, dar eu fac puscarie degeaba”.

MIHAI STOICA a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor.