Mihai Stoica, atac dur la fostele glorii ale Stelei

Mihai Stoica a lansat un nou atac impotriva lui Anghel Iordanescu, una dintre gloriile echipei care a castigat Cupa Campionilor in 1986. Managerul Stelei l-a acuzat pe Tata Puiu ca a vrut sa fure Steaua de la Gigi Becali!

Meme Stoica a organizat, astazi, o conferinta de presa in care le-a raspuns acid fostelor glorii care l-au criticat in ultima perioada. Principalul vizat, fostul selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu.

“In afara de linguseala asta, Iordanescu a vrut sa-i ia echipa lui Gigi Becali. Se alegea praful daca se intampla asta. Va asigur”, a declarat Stoica.

Managerul general al Stelei a garantat ca ii va ataca dur pe fostii mari fotbalisti ai clubului care vor mai contesta actuala Steaua. “Le asigur 30 de minute zilnic. Ba nu, e prea mult, au cate 25 de minute”, a spus, cu promptitudine, Stoica.

Tudorel Stoica si Emeric Ienei nu au scapat, nici ei, de cuvintele acide ale oficialului stelist: “Nu a realizat nimic de cand s-a lasat de fotbal”, a spus Mihai Stoica, despre capitanul Stelei din generatia care cucerea Cupa Campionilor Europeni. Apoi l-a ironizat pe Emeric Ienei pentru ca acesta l-a confundat pe Di Canio cu Di Caprio.

Sursa foto: realitatea.net