MIHAI STOICA, audiat in cazul judecatorului STAN MUSTATA

MIHAI STOICA, condamnat la trei ani si 6 luni de inchisoare in DOSARUL TRANSFERURILOR, a fost audiat de procurorii DNA in cazul judecatorului STAN MUSTATA, arestat pentru ca cerea bani in schimbul unor decizii favorabile.

MIHAI STOICA a declarat in fata anchetatorilor ca nici magistratul, nici apropiati ai acestuia nu i-au facut astfel de propuneri. Surse judiciare, citate de Romania TV, au dezvaluit ca MIHAI STOICA a fost audiat de anchetatori, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, in data de 6 mai. Declaratia lui ar fi fost una scurta, acesta aratand ca nu are vreo legatura cu faptele de care este acuzat judecatorul STAN MUSTATA, de la Curtea de Apel Bucuresti.

Citeste si: CSM L-A SUSPENDAT PE JUDECATORUL STAN MUSTATA DIN MAGISTRATURA

Intrebat daca il cunoaste pe magistrat sau pe complicii acestuia, respectiv grefiera Mariana Curea, Florian Alexandru, apropiat al clanului Camataru, si Ion Boraciu, detinatorul unei ferme de animale, fostul oficial al Stelei a raspuns ca nu.

Totodata, MIHAI STOICA a mentionat ca nici vreun apropiat al sau nu i-ar cunoaste pe acestia si ca nu a venit nimeni la el cu propuneri pentru solutionarea favorabila a contestatiei sale impotriva deciziei definitive prin care a fost condamnat la inchisoare.

Citeste si: MM STOICA SI-A DAT AFARA AVOCATII: LE-AM DAT O GRAMADA DE BANI SI TOT AM AJUNS LA PUSCARIE

MIHAI STOICA le-a mai spus procurorilor DNA ca numele sau a fost folosit de cei implicati in dosarul judecatorului Stan Mustata fara ca el sa aiba cunostinta despre acest lucru si fara acordul sau.

Sursa foto: realitatea.net